Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
13 czerwca 2018Codeine Fanatyk pisze: Pytanie czysto teoretyczne mam 3 AMP relanium i 1 AMP 1mg klona co się najlepiej zmiksuje z 200-300 mg Majki klon czy rolka czy mix3?;p
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
13 czerwca 2018Codeine Fanatyk pisze: Pytanie czysto teoretyczne mam 3 AMP relanium i 1 AMP 1mg klona co się najlepiej zmiksuje z 200-300 mg Majki klon czy rolka czy mix3?;p
Podpowiedział by mi ktoś gdzie najłatwiej i najszybciej zdobyć bezet?
14 czerwca 2018Soviet pisze: Ile majki oralnie starczy na dobrą fazę
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Dalej jestem zdania, że jak ktoś już decyduje się na morfinę rekreacyjnie (nie dostaje jej np. na bóle przebijające w leczeniu chorób terminalnych w zestawie z plastrami) to zostaje mi właściwie tylko i.v., gdzie dawkę b. łatwo obliczyć... No, wliczając sobie straty przy przerabianiu jak ktoś robi to po raz pierwszy, drugi, trzeci.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.