Substancje wpływające na wydajność działania układu kwasu gamma-aminomasłowego w organizmie.
Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1487 / 91 / 2
Nie mogę edytować, ale to napiszę substancja zajebiste i ma trochę inne działanie od benzo jest innym beoresantem jednak w siudmym dinu tygodnia wciągnołem mega giga krechę włada oraz MDMA waliłem o 17, o 20 godzinie wrzuciłem 13 tabsów H, zasnąłem po 30 min oraz spałem 12 Godzin.Instytu matki 8 dziecka akceptuje.
action movie:gun:
  • 955 / 299 / 5
Jak nos i żołądek po takich dawkach? Łączyłeś z benzo? wydaje mi się że ładny synergizm by tutaj zaszedł, i mean 300mg klometiazolu + 1mg alpry.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 3250 / 358 / 2
Kurna, ten klometiazol bym chętnie spróbował, bo już prawie wszystkie nietypowe gabaergiki testowałem została mi soma, 1,5-benzodiazepina jakaś i. klometiazol
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 39 / 2 / 0
Biore od ponad pół roku codziennie i niezauwazylem jakiegoś wzrostu tolerki. Codziennie biore 4-5 wieczorem i działa zajebiscie. Lepiej niż wszystkie benzo które bralem
  • 1487 / 91 / 2
Kupiłem teraz klometiazol i słabo działa nasenie poszło 6 tab, kiedyś 3 kładły.lekko uspokaja po kofeinie i czuć smak platkiu.Kiedś był skuteczny bardziej.

scalono - detronizator

Jakoś dało spać dałem po 10 tab plus 15 mitrazapiny do tego, ale czuć kabel w ustach i dobitkę o 5 robiłem.
action movie:gun:
  • 13 / 2 / 0
2 kapsułki to dawka dla osoby bez tolerki na benzo z tego co czytam? Dla bardziej zaawansowanych jest to 4-5 kapsułek?
Zastanawialiście się dlaczego ten lek ma postać jakby rozpuszczalnika, znaczy śmierdzi nieprzyjemnie? Substancja czynna jest tak "nieprzyjemna" czy substancje o
pomocnicze dodane do leku mają taką postać?

Sprawdziłem ulotkę i wśród "dziwnych" substancji pomocniczych znajduje się tam Miglyol 812 oraz Karion 83. Myślicie, że to te substancje odpowiadają za mocno chemiczny, rozpuszczalnikowy zapach i konsystencję kapsułek?
Czy może odpowiadać za to sama substancja czyli klometiazolu etanodisulfonian?
Ostatnio zmieniony 29 września 2025 przez Mariano88, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.