Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
scalono - detronizator
Jakoś dało spać dałem po 10 tab plus 15 mitrazapiny do tego, ale czuć kabel w ustach i dobitkę o 5 robiłem.
Zastanawialiście się dlaczego ten lek ma postać jakby rozpuszczalnika, znaczy śmierdzi nieprzyjemnie? Substancja czynna jest tak "nieprzyjemna" czy substancje o
pomocnicze dodane do leku mają taką postać?
Sprawdziłem ulotkę i wśród "dziwnych" substancji pomocniczych znajduje się tam Miglyol 812 oraz Karion 83. Myślicie, że to te substancje odpowiadają za mocno chemiczny, rozpuszczalnikowy zapach i konsystencję kapsułek?
Czy może odpowiadać za to sama substancja czyli klometiazolu etanodisulfonian?
Co do palenia w nosie to jest tylko za 1, 2 razem. Pozniej łykacie i ew czuć ten charakterystyczny zapach w ustach/gardle ale to to jest nic. UWZAJCIE na to gówno, wiem ze kazdy jest inny ale ja nawet po kilku dniach brania nauczyłem sie ze bez rolek i 1 dnia lezenia i nic nierobienia jest straszna męka zeby odstawić to na zimnego indyka. Wchłanialność tego leku tez jest przeróżna. Czasami 2 kapsułki jebną a czasami dorzucasz i dorzucasz na ciągu i jak zarzucicie 15-20 kaps wieczofkiem to spicie dlugo, wstajecie np rano a wieczorem ciezko przypomniec sobie co sie rano robiło
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.