Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
scalono - detronizator
Jakoś dało spać dałem po 10 tab plus 15 mitrazapiny do tego, ale czuć kabel w ustach i dobitkę o 5 robiłem.
Zastanawialiście się dlaczego ten lek ma postać jakby rozpuszczalnika, znaczy śmierdzi nieprzyjemnie? Substancja czynna jest tak "nieprzyjemna" czy substancje o
pomocnicze dodane do leku mają taką postać?
Sprawdziłem ulotkę i wśród "dziwnych" substancji pomocniczych znajduje się tam Miglyol 812 oraz Karion 83. Myślicie, że to te substancje odpowiadają za mocno chemiczny, rozpuszczalnikowy zapach i konsystencję kapsułek?
Czy może odpowiadać za to sama substancja czyli klometiazolu etanodisulfonian?
Co do palenia w nosie to jest tylko za 1, 2 razem. Pozniej łykacie i ew czuć ten charakterystyczny zapach w ustach/gardle ale to to jest nic. UWZAJCIE na to gówno, wiem ze kazdy jest inny ale ja nawet po kilku dniach brania nauczyłem sie ze bez rolek i 1 dnia lezenia i nic nierobienia jest straszna męka zeby odstawić to na zimnego indyka. Wchłanialność tego leku tez jest przeróżna. Czasami 2 kapsułki jebną a czasami dorzucasz i dorzucasz na ciągu i jak zarzucicie 15-20 kaps wieczofkiem to spicie dlugo, wstajecie np rano a wieczorem ciezko przypomniec sobie co sie rano robiło
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.