Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
scalono - detronizator
Jakoś dało spać dałem po 10 tab plus 15 mitrazapiny do tego, ale czuć kabel w ustach i dobitkę o 5 robiłem.
Zastanawialiście się dlaczego ten lek ma postać jakby rozpuszczalnika, znaczy śmierdzi nieprzyjemnie? Substancja czynna jest tak "nieprzyjemna" czy substancje o
pomocnicze dodane do leku mają taką postać?
Sprawdziłem ulotkę i wśród "dziwnych" substancji pomocniczych znajduje się tam Miglyol 812 oraz Karion 83. Myślicie, że to te substancje odpowiadają za mocno chemiczny, rozpuszczalnikowy zapach i konsystencję kapsułek?
Czy może odpowiadać za to sama substancja czyli klometiazolu etanodisulfonian?
Co do palenia w nosie to jest tylko za 1, 2 razem. Pozniej łykacie i ew czuć ten charakterystyczny zapach w ustach/gardle ale to to jest nic. UWZAJCIE na to gówno, wiem ze kazdy jest inny ale ja nawet po kilku dniach brania nauczyłem sie ze bez rolek i 1 dnia lezenia i nic nierobienia jest straszna męka zeby odstawić to na zimnego indyka. Wchłanialność tego leku tez jest przeróżna. Czasami 2 kapsułki jebną a czasami dorzucasz i dorzucasz na ciągu i jak zarzucicie 15-20 kaps wieczofkiem to spicie dlugo, wstajecie np rano a wieczorem ciezko przypomniec sobie co sie rano robiło
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.