Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 762 / 37 / 0
by zapobiec padace laczylem tramce + tzfy i pamietasz wiekszosc tripa, nawet kumulujac duze dawki
  • 35 / 1 / 0
Najlepszy apteczny miks dla mnie apap noc+ kodeina :>
  • 1329 / 58 / 0
Czy ten apap noc naprawdę robi aż taką różnicę przy kodzie? I ile go zjeść?

Jak dla mnie to alprazolam + diazepam. Wtedy jest słodko. Chociaż Tramalu jeszcze nie próbowałem, a mnie ciekawi.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 35 / 1 / 0
Ja biore 2/3 tabletki na 40 min przed zapijam pieprzem. Potem wrzucam kodeine i czasem jakis nod się nawet wkręci.
  • 2115 / 625 / 0
Właśnie dość sceptycznie podchodzę do opowieści o cudownej mocy Apapu Noc, bo u mnie DPH w małych dawkach wręcz osłabiało działanie kodeiny... Jest o tym cały wątek na BL, swojego czasu przekopałam internet bo nie dawało mi to spokoju. To już prędzej sam paracetamol (tak jak w Antidolu) robi jakąś różnicę.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 501 / 7 / 0
Czy biorąc opioidowe leki przeciwbólowe(kodeina, oxycontin) można stosować również flukonazol w tabletkach (w celach terapeutycznych a nie do podbijania działania innych dragów). Proszę o odpowiedź.
  • 0 / / 0
Przyjmuję Ketrel 25mg 0-0-1, Perazyne 50mg 1-1-2. Można do tego dołączyć metylofenidat?
  • 155 / 3 / 0
Biorę codziennie 2,5 nebiwololu, chociaż czasem zapomnę. Jak na razie to on wcale nie działa, więc jak mi bije serce to mogę dołożyć metocard (parę godz po nebiwololu)?
"Lepiej krótko, próbując wszystkiego, żyć, niż nawet i wieczność gdy nie można nic" :old:
  • 15 / 2 / 0
Teoretycznie nie powinno się krzyżować ze soba beta blokerow gdyż mogą wyjść z tego nieciekawe konsekwencje nie monitorując stanu serca/cisnienia przez najbliższe godziny

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
Uwaga! Użytkownik aloes17 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / / 0
Temat mało popularny, ale nie znalazłam podobnego, co mnie zdziwiło.
Otóż biorę obecnie Aciprex (10 mg). Na sen biorę Sedam, czasami wystarczy 3 mg, zdarza się, że wezmę 9. Teraz kupiłam estazolam, ale nie od lekarza. Jutro idę do psychiatry, bo nie chcę się wpierdolić w benzo i benzo chcę brać tylko doraźnie albo możliwie najmniejsze dawki jako dodatek do głównego leku na sen. Nie bardzo lubię benzo, bo w ciągu dnia czuję potem nakręcenie, troszkę lęki, i niespokojność, czasami większy niepokój, ale wypiję kilka mocnych naparów z melisy i wezmę pare valusedów i jest ok. No, ale jutro idę do psychiatry, próbowałam już (od niego właśnie) masę leków nasennych/przeciwlękowych, ciągle jakieś skutki uboczne, to tycie, to koszmary, to suchość w ustach itd. Zasugerowałam lekarzowi, że kiedyś pomagał mi fluanxol (dostałam go jak przywaliłam dużo klona na raz, bardzo dużo, z alkoholem i przez pare dni umierałam i miałam samopoczucie takie, że myślałam, że popełnię seppuku. Flunaxol wtedy pomógł i miał mało skutków ubocznych. Zasugerowałam też mianserynę, chociaż ponoć po niej się tyje, a ja właśnie nie chcę tyć, ale zobaczymy, może w małych dawkach + aciprex który totalnie hamuje mi apetyt (schudłam już z 8 kg, a biorę esci dopiero z miesiąc). Moje pytanie brzmi: na stronie http://bil.aptek.pl/servlet/interakcje znalazłam interakcje estazolamu z mianseryną. Ale z kolei nie ma interakcji bromazepamu z mianseryną. Jak to? I to benzo i to benzo. Czy mogę brać (oczywiście nie w dużych dawkach) mianserynę z estazolamem? estazolam doraźnie?
Brałabym tak: Aciprex rano 10 mg, doraźnie fluanxol (pomagał mi na nastrój i lęki) i na sen mianserynę, chciałabym jeszcze czasem doraźnie wziąć Bromazepam albo estazolam. Nie gryzie to się? Na tej stronie jedyna interakcja to mianseryna z estazolamem, ale nie ma wyjaśnienia, jaka to interakcja. Może obędzie się bez benzo, bo już mnie Sedam trochę wciągnął, chociaż pod kontrolą, max to chyba raz 12 mg wzięłam, a tak to 3-6, ale pytam na zapas. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).