Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Przed wczoraj poszło 0,2g wczoraj 0,3G Dzisiaj wziąłem 0,5g 3-MMC (3x150mg) i 1/3 z 0,2 Funky. Nie spałem ok 2 dni. Prawdopodobnie była tam alfa pvp w tym dopalaczu. Nie spałem całą noc a zaraz do pracy muszę wstawać. Zostało mi jeszcze na mini sniffa ok 50mg 3-MMC. Zaczynam gorzej widzieć. I nie odczułem jakichś euforycznych ani stymulujących zmian po tym Funky. Syf. Za długo już? Muszę iść do roboty nie ma wolnego już. Zaczyna mi się robić taka mgiełka przed oczami. Ale umysł wydaje się być trzeźwy. Wypiłem 2x magnez + wit z grupy B, Tran z witaminą d i kwasem omega plusz multiwitamina. Pije wodę. Brak apetytu. Będzie gorzej?
Uwaga! Użytkownik hustlerbeats nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / / 0
Kup allertec wez jedną tabse i po 30 minut dobrze pokruszone jedno opakowanie Thiocodinu. Jedyna opcja. Mozesz walbac krople walerianowe jakby trzeba bylo coś dodać.
  • 348 / 9 / 0
Lepiej benzo jeśli jest pod ręką. I zjedz coś na siłę - jogurt chociaż.
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 56 / / 0
Jesli nie masz benzo to najpier allertec + thio a potem posilek.
  • 247 / 1 / 0
Wykonano iniekcje z dość dużej dawki amfetaminy lub czegoś co ma udawać ów środek. Po zastrzyku wystąpiły zawroty głowy oraz mdłości. Zrobiono głupotę gdyż część prochu dopiero po podgrzaniu do dużej temperatury w ogóle zechciała się rozpuścić w wodzie. Dzisiaj występuje osłabione czucie w kończynach- mam rozumieć że to martwica tkanek? Jakie są zagrożenia w tego typu przypadku?
  • 839 / 69 / 0
To nie była amfetamina, ta rozpuszcza się bardzo dobrze w wodzie bez podgrzewania. Ile czasu po podaniu tej substancji zaczęły Ci drętwieć łapki? Nóżki też? Jak ta substancja w ogóle wyglądała?
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 191 / 8 / 0
. :yay:
Pop X and we doubled up the dossage :diabolic:
  • 267 / 16 / 0
@fuko
Oczywiście że to była feta, tylko klasycznie pomieszana z wypełniaczami. Co prawda rozpuszczanie tych wypełniaczy to kretynizm...

Pociesze Cię: martwicy możesz dopiero dostać w ramach infekcji albo zatorów żylnych, jednak szanse masz na to cholernie małe... Ew. infekcje organizm powinien zwalczyć, zatory zaś można ominąć. Jedynie zaburzenie czucia mnie martwią. Możliwe opcję widzę 3.
-Albo to nie są zaburzenia czucia.(Zły dobór słów czy też zła interpretacja bodźców)
-Albo ciąg amf doprowadził do poważnego niedoboru wit. B12
-Albo wygrałeś główną nagrodę i uszkodziłeś mózg.

Kilka pytań ode mnie:
Zadbałeś chociaż o higienę strzału(spiryt, czysta igła, filtracja)?
Jakieś zmiany skórne się pojawiły? Ropień w miejscu wkłucia, pokrzywka na ręku, coś?
Zaburzenia czucia, występują we wszystkich kończynach? Jakieś ślady niedokrwienia im towarzysza(sine palce, odrętwienie, niższa temp)?
-Jakiekolwiek inne objawy się pojawiły?
Kiedy celem jest brak celu.
Sex, drugs & rap - to mój przepis na życie.%-D
  • 839 / 69 / 0
@sqciu no skoro wypełniacze, to wypełniacze, a nie feta ;) poza tym uczucie dretwienia może być związane z wazokonstrykcją. Mdłości - dopamina? Salvinorin szkoda, że prawie żadnych konkretnych info nie podałeś. Skąd mamy wiedzieć co to znaczy "duża ilość amfetaminy". Jestem zdania, że fetą mimo wszystko ciężko jest się zabić, ale cholera to wie jakie gówno przyjąłeś i ile. Imo nic Ci nie będzie pij dużo, nie ćpiej i się nue przemęczaj. I nie wkręcaj sobie paranoi.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 56 / / 0
Setka krysztalu z miasta 30 min po 139 Na iles i 160 tentbo czym se pomoc?
ODPOWIEDZ
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.