I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
Oczywiście że to była feta, tylko klasycznie pomieszana z wypełniaczami. Co prawda rozpuszczanie tych wypełniaczy to kretynizm...
Pociesze Cię: martwicy możesz dopiero dostać w ramach infekcji albo zatorów żylnych, jednak szanse masz na to cholernie małe... Ew. infekcje organizm powinien zwalczyć, zatory zaś można ominąć. Jedynie zaburzenie czucia mnie martwią. Możliwe opcję widzę 3.
-Albo to nie są zaburzenia czucia.(Zły dobór słów czy też zła interpretacja bodźców)
-Albo ciąg amf doprowadził do poważnego niedoboru wit. B12
-Albo wygrałeś główną nagrodę i uszkodziłeś mózg.
Kilka pytań ode mnie:
Zadbałeś chociaż o higienę strzału(spiryt, czysta igła, filtracja)?
Jakieś zmiany skórne się pojawiły? Ropień w miejscu wkłucia, pokrzywka na ręku, coś?
Zaburzenia czucia, występują we wszystkich kończynach? Jakieś ślady niedokrwienia im towarzysza(sine palce, odrętwienie, niższa temp)?
-Jakiekolwiek inne objawy się pojawiły?
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.