Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
Ja kocham lekko się wstawić alkoholem, później mef, następnie alko i mef mieszane z głową a na końcu mj
  • 328 / 42 / 0
Opio+benzo
Opio+opio+benzo
alko+bu
  • 790 / 448 / 0
  • 1744 / 573 / 0
Wszystko + ketaminę
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 974 / 81 / 0
Życie i to co przyniesie:)
  • 13 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: jark215 »
microdawki A.M.dwa dni dwa dni A,M.+psylo i codziennie dzianda(feta) wieczorkiem czasami busz3ek jest git wchuj zima tylko ciezka psychicznie brak energi zywego lasu
ale duża wena zaczolem malowac obrazy akryl
Ostatnio zmieniony 01 lutego 2024 przez jark215, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2948 / 247 / 0
25mg prometazyny + 10mg diazepamu + 100mg morfiny, wszystko iv w jednej pompie. Można popić yerbą dla smaku.

Btw jest chyba podobny temat.
  • 3455 / 557 / 2
Paczka Sudafedu plus napój Black 0,5l.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2394 / 654 / 0
Przejadłem tony różnych narkotykowych mixów, jedne były wspaniałe inne wręcz zawadzały o koszmar na jawie bywały też takie że pływałem pod postacią orki w oceanie spokojnym także z nie jednego pieca mixy jadłem.
Lecz najlepsze co można sobie zafundować ( wyłączając kłucie się) To Spid-ball - piko + oksykodon. ( Dawki odnoszą się do mnie ) Najlepiej zapodać sobie 60-80mg oksy, poczekać aż się zaączy opiatowa euforia i wtedy po 40min robimy sobie dwie malutkie raje z metaamfetaminy. Raj jaki się załączy w czaszce jest po prostu uczuciem nie zapomnianym. Ma sie wtedy mega euforię , chęć działania a w tle cały czas się czuje opiatowe ciepełko i bezpieczeństwo psychiczne. Jeśli mamy możliwość to dopalamy to jeszcze THC - nie dużą ilością i wtedy z brakującym ogniwem osiągamy nirvanę. Oksy,meta i THC wytwarzają Przepiękną synergię ip przyznam to całym sobą że to jest najlepszy mix jakiego doświadczyłem w życiu... bez kitu
  • 1 / / 0
feta+ tablety - wystrzelone wystrzelenie😛🙃🤩🤯
alfa PVP+ feta spokojne i logiczne myślenie i gadka mi sie włączają
Długo mi wymeniać. Ja to ogólnie lubię mieszać prawie wszystko🤪 im więcej kolorów wjedzie tym jest ciekawiej. Ale to jest moje zdanie. Każdy ma inaczej🤪🤪
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające