Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
Ja kocham lekko się wstawić alkoholem, później mef, następnie alko i mef mieszane z głową a na końcu mj
  • 337 / 44 / 0
Opio+benzo
Opio+opio+benzo
alko+bu
  • 803 / 458 / 0
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 1744 / 581 / 0
Wszystko + ketaminę
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1001 / 84 / 0
Życie i to co przyniesie:)
  • 14 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: jark215 »
microdawki A.M.dwa dni dwa dni A,M.+psylo i codziennie dzianda(feta) wieczorkiem czasami busz3ek jest git wchuj zima tylko ciezka psychicznie brak energi zywego lasu
ale duża wena zaczolem malowac obrazy akryl
Ostatnio zmieniony 01 lutego 2024 przez jark215, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2949 / 248 / 0
25mg prometazyny + 10mg diazepamu + 100mg morfiny, wszystko iv w jednej pompie. Można popić yerbą dla smaku.

Btw jest chyba podobny temat.
  • 3455 / 557 / 2
Paczka Sudafedu plus napój Black 0,5l.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2392 / 654 / 0
Przejadłem tony różnych narkotykowych mixów, jedne były wspaniałe inne wręcz zawadzały o koszmar na jawie bywały też takie że pływałem pod postacią orki w oceanie spokojnym także z nie jednego pieca mixy jadłem.
Lecz najlepsze co można sobie zafundować ( wyłączając kłucie się) To Spid-ball - piko + oksykodon. ( Dawki odnoszą się do mnie ) Najlepiej zapodać sobie 60-80mg oksy, poczekać aż się zaączy opiatowa euforia i wtedy po 40min robimy sobie dwie malutkie raje z metaamfetaminy. Raj jaki się załączy w czaszce jest po prostu uczuciem nie zapomnianym. Ma sie wtedy mega euforię , chęć działania a w tle cały czas się czuje opiatowe ciepełko i bezpieczeństwo psychiczne. Jeśli mamy możliwość to dopalamy to jeszcze THC - nie dużą ilością i wtedy z brakującym ogniwem osiągamy nirvanę. Oksy,meta i THC wytwarzają Przepiękną synergię ip przyznam to całym sobą że to jest najlepszy mix jakiego doświadczyłem w życiu... bez kitu
  • 1 / / 0
feta+ tablety - wystrzelone wystrzelenie😛🙃🤩🤯
alfa PVP+ feta spokojne i logiczne myślenie i gadka mi sie włączają
Długo mi wymeniać. Ja to ogólnie lubię mieszać prawie wszystko🤪 im więcej kolorów wjedzie tym jest ciekawiej. Ale to jest moje zdanie. Każdy ma inaczej🤪🤪
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.