Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 143 / 22 / 0
Yomenikowie z naszej-cpunolandii.
Mozliwe ze podoby temat juz gdziesz sie przewijal, ale byly to mixy skupione bezposrednio na jeden juz dwioch subtancjach :((
Postaralem sie zebrac liste moich Ulubionych mixow, u i waz tez zachecam do dzielenia sie sowimi mieszankami %-D Najlepiej jak przy kazdym mixie autor w skrotie wytlumaczy dlaczeto ten mix ma sens (profil dzialania itd)
A wiec zaczne od siebie:
kodeina + prometazyna/hydroksyzyna- Naprawde dobre polaczenie zwlaszcza dla osoby z mala tolerancja na opiaty, Histaminy 1 Generacji dosyc mocno podbijaja dzialanie Opiatow + zatrzymuja duzy wyrzut histaminy

mefedron (Ew pochodne) + 2 Piwka-
Wchodzi pieknie, jedyne co moze niektorym przeszkadzac to fakt zwiekszonej sedacji ale kosztem wiekszej euforii

mefedron + Skun- co wiecej opowiadac mix jest.napewno mocno euforyczny, czuc to typowe spizganie, najwiekszy plus to brak zamuly a raczej chec do dzialania

Benzo + kodeina- Mix naprawde dobry, dobry do poczilowania na chacie, bez zbednego wysilku,

Benzo + alkohol + Skun- Bardzo dobry mix (wlasnie jest w tej chwili testowany xD Bardzo przyjemny benzochil, z naciskiem ma opio, Pamietajcie o kolejnoci : najlpierw palimy botem pijemy👏

Bardzo chcialem was tez przeprosik za jakosc napisania tego postu ale jestwm po spozyciu 8mg klona, 400ml kodeiny oraz solidnym buchu :3

Wszystkich czytajacych zapraszam na opisywanie swoich prawdziwych i sprawdzonych mixow (MIXY NIE MUSZA BYC ZWIAZANE Z WYZEJ WYMIENIONYMI SUBSTANCJAMI
DZX ZA Wyrozumialosc 🤲
Nie ma że za mocno %-D
  • 143 / 22 / 0
nie bierzcie ze mnie przyjkladu u nie piszczcie postow po klonach xd taka przestroga, a ten post zostawiam zeby mozna bylo sie posmiac z tego co odkurwialem
Nie ma że za mocno %-D
  • 126 / 17 / 0
MDMA+2CB
kodeina+alprazolam
DXM+N2O
Z racji różnorodności w profilu działania kolejność losowa :)
“Maybe it meant something. Maybe not, in the long run, but no explanation, no mix of words or music or memories can touch that sense of knowing that you were there and alive in that corner of time and the world. Whatever it meant.”
  • 143 / 22 / 0
@djshh moglbys rozwinac mix koda+alpra?
Podczas pisania tego posta bylem solidnie zrobiony klonami i koda i musze z reka na sercu przyznac ze bylo bosko, jedyne co mi przeszkadzalo to to ze nic nie pamietam :))
do meritum:
przykladowo 300mg kody + 25mg hydroksyzyny + 2mg alpry daloby fajnie rade??
Nie ma że za mocno %-D
  • 192 / 20 / 0
Mix
mj i mefa- kozak ale pod warunkiem za najpierw walisz mefa potem bucha. Odczucia nie do opisania
alko plus mj - co tu dużo gadac. Po tym i po tym dobrze a razem jeszcze lepiej
alko plus mef -fajne w chuj ale nie polecam. Zwala jak cholera i te bicie serca pozniej. Plus mef zabija alko praktycznie
Benzo plus reszta - benzo zabija wszystko . Ewentualnie po mefie zostanie ci lekka euforia i speed. Ale wez 1 benzo za duzo i spisz
Najlepiej mj i nic więcej :P
  • 389 / 99 / 4
Hexen + Klonazolam - najbardziej euforyczna mieszanka jakiej dane mi było spróbować. Niesamowita pewność siebie. Każda rzecz, za którą się brałem była fascynująca i zajmowała mnie bez reszty. Pisanie z ludźmi też było bardzo przyjemne, chociaż jak przetrzeźwiałem najadłem się sporo wstydu %-D Dodatkowo substancje zbijają wzajemnie swoje nieprzyjemne efekty uboczne (senność, paranoje, drżenie rąk). Jednak nie planuję powtarzać więcej tej przyjemności, bo kompletnie nie mam kontroli nad dorzucaniem.
kodeina + alprazolam - relaks w czystej postaci. Do tego miłe zaskoczenie, bo nie szczególnie lubię obie substancje solo. Zarówno koda jak i alpra to dla mnie najmniej przyjemne leki w swoich kategoriach.
fenibut + pregabalina - bardzo funkcjonalne połączenie. Idealnie sprawdza się przy pracy. Lekko podnosi pewność siebie, nienachalnie stymuluje i porządnie motywuje do działania.
Ogólnie opioidy + marihuana - opio zapobiega marihuanowym schizom, do których niestety mam skłonność, a mj potęguje opiatowy błogostan i czyni go nieco ciekawszym.
zolpidem + DXM - bardzo chaotyczne ale i zarazem ciekawe doświadczenie. Przepiękne CEVy i OEVy przy niskiej tolerancji na zolpi.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 126 / 17 / 0
11 kwietnia 2022agentwiadro pisze:
@djshh moglbys rozwinac mix koda+alpra?
Podczas pisania tego posta bylem solidnie zrobiony klonami i koda i musze z reka na sercu przyznac ze bylo bosko, jedyne co mi przeszkadzalo to to ze nic nie pamietam :))
do meritum:
przykladowo 300mg kody + 25mg hydroksyzyny + 2mg alpry daloby fajnie rade??
Jeśli nie masz tolerki to i 1mg starczy.Efekty? U mnie głęboki relaks i uspokojenie do tego stopnia że mogłaby bomba pierdolnac a ja nadal będę noddował %-D
Generalnie u mnie z zerową tolerancją 600mg kody+1,25mg alpry robiło przezajebiście.
“Maybe it meant something. Maybe not, in the long run, but no explanation, no mix of words or music or memories can touch that sense of knowing that you were there and alive in that corner of time and the world. Whatever it meant.”
  • 974 / 81 / 0
Ostatnio w miarę często stosuję przed pracą PST na czczo, potem posiłek, popijam yerba mate i do dzieła. Dobrze wpływa na moją wydajność owe połączenie, jakaś euforia także jest. Do tego suplementuję się CBD, co też ma pewien wpływ na samopoczucie.
  • 105 / 17 / 0
Moim zdaniem najlepsze miksy bazują na MDMA.

LSD + MDMA: euforia rozrywa od środka, pełne roztopienie się w rzeczywistości. Nie polecam stosować tego w grupie niezorientowanych osób. Patrząc na ciebie dostaną szoku poznawczego, który może trwałe wpłynąc na resztę ich życia:)

MDMA a na zejściu ketamina: bardzo fajny, ale trudny do opisania efekt. Sam w sobie mało euforyczny, ale dziwność doznań może zaszokować.

MDMA a na zejściu 2CB: psychodeliczny efekt 2CB podłączany z ogólnym spokojem, przyjemnością i ciepłem jakie daje emka
  • 57 / 29 / 0
Hej Kochani, co do mixów, stosuję je codziennie wstając z łóżka STOP, tj. przebudziwszy się...a mianowicie, jest to OXy, czyli dwie tabletki po 40mg do dziubka i dwie skruszajac na pył do noska, czyli w sumie_,160mg, do tego jeden clon 2mg i jeden zolpidem również do dziubka' 10mg. Kiedy wszystko ładnie mi się załaduje tudzież przyswoi, wstaje i spokojnie mogę napić się kawy plus zapalić papierosa. Co za tym idzie od takiej mikstury zaczynam każdy dzień i mogę funkcjonować na pełnych obrotach bez zbędnej spiny. Do tego dorzucam podstawowe leki, czyli_ duloksetynę i sulpiryd. Powiem tak; sprawdzone/przetestowane i jak najbardziej NA TAK....ale to mój organizm /moja tolerancja i faktyczna potrzeba bez której dzień byłby afunkcjonalny. Takie neuroprzekaźnictwo i takie zapotrzebowanie.Z natury jestem apatyczno/lękowa więc by móc normalnie żyć po kilkunastu latach jalowizny doszłam wreszcie do potrzeb mojego mózgu by nie wegetować tylko żyć. Mój organizm inaczej NIE POTRAFI więc cieszę się, że metodą prób i błędów znalazłam WRESZCIE sposób na siebie gdyż nie wyłącza mnie to z życia tylko na odwrót, przywraca mnie do statecznego funkcjonowania i chiloout' owo pomaga przetrwać dzień po dniu😉😊
***more is less'less is more*"
ODPOWIEDZ
Newsy
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.