Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ia ofc.
Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
generalnie tak jak majki powiedział, to jest chyba najsensowniejsza metoda podania, nie będę już powtarzał jego argumentów.
Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
tehacek pisze: mirror: to w jaki sposób się podaje metkat, nie ma większego wpływu na zjazd. coś innego decyduje, czy zjazd jest lekki, mocny, czy przejebany, jeszcze nie wiem co. miewałem zero zjazdu po piciu i przejebany zjazd po piciu, zero zjazdu po i.v. i chujowy zjazd po i.v., to samo z p.r. raz zjazdu nie było, a raz był.
na początku po i.v. nie było źle, a ten ostatni to dramat dla mnie był.
ale mimo wszystko pamiętam to, jakie wspaniałe uczucie daje wjazd.
p4g4y0zzz(X) pisze: Pierdolcie ten syf, ja tez pierdole i zakonczylem ten niekonczacy sie ciag. I juz nigdy nie zajebie kota.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
I jeszcze jedno pytanko czy jesli biore go nie iv. to przy przygotowaniu mimo wszystko warto schlodzic i czekac dluzej?... w sumie tak czy inaczej to stestuje.
Od jutra rzucam.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.