4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
Nie ma czego się bać. Połóż się na brzuchu na łóżku, rozluźnij pośladki wsadź, wpompuj - byle nie zimne z lodówki prosto ;] - poleż nim nie wejdzie - jakieś 20 minut i już możesz wstać. Nic nie wycieka xD
  • 467 / 4 / 0
a co jak sie chce powtorzyc dawke ??czy zadziała tak jak 1 czy juz sie mniej wchłonie ??
ia ofc.
Jebac Prohibicje i Cała Policje

Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
  • 13 / 1 / 0
wchłania sie tyle samo, ale działa słabiej - ja pierwszy raz metkata właśnie doodbytniczo zapodałem i przez 3h stękałem z rozkoszy (spowodowanej metkatem, nie strzykawką w tyłku %-D ) i od tej pory tylko raz wypiłem, nigdy nie pukałem IV. Działa za każdym razem trochę słabiej niestety, ale to przez jebaną pannę tolerancję. Dobrze jest przed wpompowaniem roztworu zrobić lewatywę - strzykawką 20ml wstrzyknąć razem ok 50ml letniej wody z mydłem, po 2 minutach do kibelka i powtórzyć z 100ml. Wtedy wręcz czuć wejście i leżąc i czytając tuż po zapodaniu można osiągnąć niebo na ziemi :D
Uwaga! Użytkownik greenpants nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
mirror: to w jaki sposób się podaje metkat, nie ma większego wpływu na zjazd. coś innego decyduje, czy zjazd jest lekki, mocny, czy przejebany, jeszcze nie wiem co. miewałem zero zjazdu po piciu i przejebany zjazd po piciu, zero zjazdu po i.v. i chujowy zjazd po i.v., to samo z p.r. raz zjazdu nie było, a raz był.

generalnie tak jak majki powiedział, to jest chyba najsensowniejsza metoda podania, nie będę już powtarzał jego argumentów.
  • 467 / 4 / 0
no ja zeszłej nocy miałem najwiekszy zjazd po kocie w zyciu az mnie przeraził 7h trwał przypływy zimna i goraca na zmiane dotego poty i niezasnolem do 3 uff zawsze ten zjazd był nawet fajny na swoj sposob %-D
Jebac Prohibicje i Cała Policje

Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mirror »
tehacek pisze:
mirror: to w jaki sposób się podaje metkat, nie ma większego wpływu na zjazd. coś innego decyduje, czy zjazd jest lekki, mocny, czy przejebany, jeszcze nie wiem co. miewałem zero zjazdu po piciu i przejebany zjazd po piciu, zero zjazdu po i.v. i chujowy zjazd po i.v., to samo z p.r. raz zjazdu nie było, a raz był.
już się o tym przekonałam i przez te zjazdy, straciłam ochotę na to, dawno to było, a już nie myślę o nim, za to o kodeinie codziennie.

na początku po i.v. nie było źle, a ten ostatni to dramat dla mnie był.
ale mimo wszystko pamiętam to, jakie wspaniałe uczucie daje wjazd.
Nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to byłaś szczęśliwa.
  • 1241 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ooo »
p4g4y0zzz(X) pisze:
Pierdolcie ten syf, ja tez pierdole i zakonczylem ten niekonczacy sie ciag. I juz nigdy nie zajebie kota.
ile minelo od ostatniego poglaskania kota ? ;)
Uwaga! Użytkownik ooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2013 / 84 / 0
4 dni, a wydaje mi sie jakby juz miesiac minal. Nie bede juz zagladal do tego dzialu takze nie pytajcie mnie juz o nic. Nie chce znowu poplynac bo te gowno ostro zdziera psyche.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Bluebird »
Dobra, mam pytanie... jaki jest circa stosunek absorbowania metkata doodbytniczo do doustnie... w sensie jak juz ktos zapytal. Ile mam sobie tego wpakowac w tylek zeby klepnelo jak wypity z 2 paczek?

I jeszcze jedno pytanko czy jesli biore go nie iv. to przy przygotowaniu mimo wszystko warto schlodzic i czekac dluzej?... w sumie tak czy inaczej to stestuje.
  • 1069 / 12 / 0
analnie wchodzi na pewno szybciej, poza tym niczym się nie różni w mocy, jedynie zjazdu takowego chujowego nie ma (jest ale nie az tak chujowy jak doustnie)
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
ODPOWIEDZ
Newsy
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.