Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ia ofc.
Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
generalnie tak jak majki powiedział, to jest chyba najsensowniejsza metoda podania, nie będę już powtarzał jego argumentów.
Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
tehacek pisze: mirror: to w jaki sposób się podaje metkat, nie ma większego wpływu na zjazd. coś innego decyduje, czy zjazd jest lekki, mocny, czy przejebany, jeszcze nie wiem co. miewałem zero zjazdu po piciu i przejebany zjazd po piciu, zero zjazdu po i.v. i chujowy zjazd po i.v., to samo z p.r. raz zjazdu nie było, a raz był.
na początku po i.v. nie było źle, a ten ostatni to dramat dla mnie był.
ale mimo wszystko pamiętam to, jakie wspaniałe uczucie daje wjazd.
p4g4y0zzz(X) pisze: Pierdolcie ten syf, ja tez pierdole i zakonczylem ten niekonczacy sie ciag. I juz nigdy nie zajebie kota.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
I jeszcze jedno pytanko czy jesli biore go nie iv. to przy przygotowaniu mimo wszystko warto schlodzic i czekac dluzej?... w sumie tak czy inaczej to stestuje.
Od jutra rzucam.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.