Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ia ofc.
Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
generalnie tak jak majki powiedział, to jest chyba najsensowniejsza metoda podania, nie będę już powtarzał jego argumentów.
Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
tehacek pisze: mirror: to w jaki sposób się podaje metkat, nie ma większego wpływu na zjazd. coś innego decyduje, czy zjazd jest lekki, mocny, czy przejebany, jeszcze nie wiem co. miewałem zero zjazdu po piciu i przejebany zjazd po piciu, zero zjazdu po i.v. i chujowy zjazd po i.v., to samo z p.r. raz zjazdu nie było, a raz był.
na początku po i.v. nie było źle, a ten ostatni to dramat dla mnie był.
ale mimo wszystko pamiętam to, jakie wspaniałe uczucie daje wjazd.
p4g4y0zzz(X) pisze: Pierdolcie ten syf, ja tez pierdole i zakonczylem ten niekonczacy sie ciag. I juz nigdy nie zajebie kota.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
I jeszcze jedno pytanko czy jesli biore go nie iv. to przy przygotowaniu mimo wszystko warto schlodzic i czekac dluzej?... w sumie tak czy inaczej to stestuje.
Od jutra rzucam.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.