4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 41 / 1 / 0
Nigdzie o tej metodzie nie ma, mozna czy nie mozna?? Bo ja ostatnio tylko w ten sposob go przyjmuje.
Dodam jeszcze ze dziala duzo lepiej i szybciej niz doustnie, po zapodaniu spalam fajke, siadam na krzeslo i zaczyna sie wjazd

A tak poza tematem to imo metkat uzaleznia szybciej od browna

31 lip 2008, 10:46 / scalono - surveilled

Tak serio to ten temat to nie wkret. Picie dzialalo za slabo a w kabel tego ladowac nie chce. Kiedys zaaplikowalem ta wlasnie ta droga i od tamtej pory juz nie pije
1) nie czuc smaku
2) nie musisz sie kluc
3) jest zajebiste wejscie ktore zaczyna sie po 5-7 min a trwa do ok. godziny a potem to juz faza jak po wypiciu
4) gdy schodzi, aplikuje przepluczke i znowu jest fajny wjazd i nie ma zejscia
Podanie ta droga to zaden problem nie musisz wsadzac pol strzykawy, wystarczy poprostu " wlac " a nastepnie na 30s oprzec nogi o sciane tak zeby sie ladnie rozeszlo.

Swoja droga kiedys mi sie umailo ze przeczytalem o tym sposobie na forum a potem sie okazalo ze jestem pierwszy ktory to zrobil. Wale tak za kazdym razem, nie wiem jak jest po walnieciu w kabel ale mi " wlanie " tego w zupelnosci wystarcza.
kubaj0 pisze:
A tak serio, to czujesz speeda najpierw w pośladkach i tak dalej i dalej aż dochodzi do mózgu?
Kurwa, muszę spróbować tego

Masz normalny wjazd ktory atakuje Ci glowie euforia pzdr
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2008 przez zlooo, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik zlooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 168 / 2 / 0
s
Nieprzeczytany post autor: kerouac »
jaki wjazd, o czym wy za bzdety gadacie? "wjazd", "wejscie" czy tez "kop" wystepuje tylko przy podaniu IV.
  • 41 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zlooo »
Chodzi mi ze wejscie metkata ta droga jest duzo silniejsze i intesywniejsze od wypicia. Spalasz szluga, siadasz wygodnie i sie zaczyna. Typowy kop to nie jest, bo sie nasila przez ok 2min i dopiero wtedy jest zajebiscie ;] Naprawde polecam bo picie kota mija sie z celem %-D %-D i.v nie kazdy chce zajebac sobie po kablach narkotyk domowej roboty %-D A jebniecie go doodbytniczo jest prostze niz wypicie ;]
Najlepiej jakby wypowiedzial sie ktos kto kiedys pił a potem przerzucil sie na i.v a teraz sprobowal metkata ta droga i porownal wszystkie 3 metody
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2008 przez zlooo, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik zlooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 383 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: adhesive »
Ja mam pytanie, czy prawdą jest to że podawanie kota przez ass eliminuje (w moim przypadku) kurewski zjazd?
adhsive@safe-mail.net
  • 41 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zlooo »
Jak ' wlac ' ? Normalnie kurwa, stojac przez strzykawke bez igly %-D
W moim przypadku po podaniu ta droga nie ma zjazdu. Ja sie dziwie tym ktorzy jeszcze to pija po przeczytaniu tego tematu :huh:
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
chomik_morski pisze:
Nie wiem co Cie tak bulwersuje normalna droga podania
Dokładnie. Co to za różnica w dupe, kabel czy w ryj. Ja jak coś aplikuje w dupe to kłade się na brzuchu, lekko podnosze dupe do góry, wkładam końcówke pompki w dupe (bez igły oczywiście, ok. 1cm)) i powolutku pompuje. Wyjmuje pompke i leże na łóżku bez gaci bo jest zajebiście. Pare minut po wejściu podciągam gacie, oblizuje pompke i delektuje się działaniem narkotyku.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mirror »
w moim przypadku się nie da tego wypić... odruch wymiotny + najgorszy zjazd.

po podaniu i.v. nie ma zjazdu
po podaniu p.r. metkat działa godzinę,a potem przez 4 godziny straszny zjazd + nieprzespana cała noc i następny dzień dobrze funkcjonuję tak jakbym się wyspała( a leżałam w łóżku od 2 do 5, leżałam nie spałam), ale ten zjazd był koszmarny mimo, że wziełam pernazyne, że niby likwiduje zjazd i sie usypia.

jeśli metkat, to tylko i.v.
Nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to byłaś szczęśliwa.
  • 425 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: MajkiMajk »
Przy podaniu doodbytniczym jakichkolwiek narkotykow, zaleza sie uprzednią lewatywe.Bez jej wykonania czesc substancji jest wchlaniana przez mase kalowa.
Pieprzycie farmazony troche z tym brakiem zjazdu.Jest on nastepstwem dzialania substancji a nie droga jej podania.

nie wypadają włosy?
W jednej pompce wali metkat i szampon z odzywka....
  • 383 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: adhesive »
Dzisiaj przyjąłem dwa acatary doodbytniczo, wyszło jakieś 23 ml metkatu.
Musiałem walić na 2 razy bo mam pompkę 10 ml :'(. Niestety robiłem to bez wcześniejszej lewatywy i trochę, a może nawet większość poszła się jebać do kibla. :argue:
Teraz tylko zjazd :rolleyes:, idę zarzucić kodeinki trochę
adhsive@safe-mail.net
  • 319 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piroman »
Przestańcie pitolić, że to pedalskie, bo wsadza się do dupy strzykawkę, a nie fiuta... <_< . Ile marcepanu trzeba wsadzić w dupę, by uzyskać efekt równie mocny, jak po wypiciu metkatu z 2 opakowań sudafedu?
Uwaga! Użytkownik Piroman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.