Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
wez ze 3 garscie suszu i porob z tego zupe codziennie + zarzuc pare rolek to tego...zobaczymy co powiesz po 3 tygodniach
Fiesta: Tobie tak, PROSTE? Jak grzejesz naście lat, to po 2 tygodniach masz taki sam skręt jak po 2 miesiącach. Jak ktoś niewjebany poleci sobie 2 tygodnie to skręt będzie słabiutki, SŁA-BIU-TKI kurwa! Po miesiącu też to nie będzie straszny skręt, trochę katar, jakaś sraczka, cipeło-zimno i tyle. Da się spokojnie bez obstawy lekowej wytrzymać, jak ktoś się nie zna, to pomyli z lekkim przeziębieniem. I nie porównuję tu morfiny do kodeiny, ani czegokolwiek innego.
nord pisze:Jestem najlepszym przykładem że półtora tygodnia picia zupy 3 razy dziennie ( łącznie spite z pół tysiąca makówek ) wielu osobom nie zaszkodzi. Krzywdy i skręta sobie nie zrobiłem wręcz przeciwnie czuję się świetnie bo nie piję alkoholu. Nie myśle o kolejnej zupce nie mam żadnego katarku ani dolegliwosci jelitowo-żołądkowych. Nie piję jej od niedzieli.
Piles zupy z 15 makówek ??
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.