forest pisze:A co w takim wypadku? Zabieraja recepte, oddaja? Wzywaja psy? Dzwonia do lekarza?
Nic, poprostu mówią, że to stary zapis. Wystarczy lekka ściema, że lekarz się pomylił.
No ale trza przyznać że czysta koda to duża wygoda.
Jak kiedyś wypisywałem recepty (zgubiłem kartkę na której miałem napisane jak to zrobić) to nigdy nie było z tym problemu nigdy nie były sprawdzane. A nawet gdyby były - to recepty wypisane in blanco ;]
http://drugs-about.com/drugs-p/paderyl.html
Sam dostaje co miesiąc 8opakowań po 28 tabletek (30mg) każda. Z początku przepisywał mi co-codamol (30mg kody + 500mg paracetamolu), ale ściemniałem że mnie brzuch po tym boli.
Zaznaczam, że cierpię na przewlekły ból pleców w okolicy lędźwiowej co zapewne zwiększyło moje szanse na dostanie tego specyfiku : )
I tak jeszcze BTW: od liceum po jednej z lekcji wf co jakiś czas nachodzi mnie, jak to okreslam "okresowy ból kolana" co sprowadza się do rwania do środka kolana całej nogi, no ból nie do wyobrażenia dla kogoś kto tego nie odczuł. Zero spuchnięcia, zero sinego, jaka szansa, ze odstanę coś na to. Nie chodzi tu nawet o ćpanie, ale koda mi pomaga bardzo w tym przypadku. A już widzę naszych polaczkowych lekarzy z twarzą pokroju: ćpun wyłudza, wypeirdalać.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.