forest pisze:A co w takim wypadku? Zabieraja recepte, oddaja? Wzywaja psy? Dzwonia do lekarza?
Nic, poprostu mówią, że to stary zapis. Wystarczy lekka ściema, że lekarz się pomylił.
No ale trza przyznać że czysta koda to duża wygoda.
Jak kiedyś wypisywałem recepty (zgubiłem kartkę na której miałem napisane jak to zrobić) to nigdy nie było z tym problemu nigdy nie były sprawdzane. A nawet gdyby były - to recepty wypisane in blanco ;]
http://drugs-about.com/drugs-p/paderyl.html
Sam dostaje co miesiąc 8opakowań po 28 tabletek (30mg) każda. Z początku przepisywał mi co-codamol (30mg kody + 500mg paracetamolu), ale ściemniałem że mnie brzuch po tym boli.
Zaznaczam, że cierpię na przewlekły ból pleców w okolicy lędźwiowej co zapewne zwiększyło moje szanse na dostanie tego specyfiku : )
I tak jeszcze BTW: od liceum po jednej z lekcji wf co jakiś czas nachodzi mnie, jak to okreslam "okresowy ból kolana" co sprowadza się do rwania do środka kolana całej nogi, no ból nie do wyobrażenia dla kogoś kto tego nie odczuł. Zero spuchnięcia, zero sinego, jaka szansa, ze odstanę coś na to. Nie chodzi tu nawet o ćpanie, ale koda mi pomaga bardzo w tym przypadku. A już widzę naszych polaczkowych lekarzy z twarzą pokroju: ćpun wyłudza, wypeirdalać.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.