Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 164 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: CTX »
Wolę LSA.

LSD jest jak miły przerywnik, chwilowe oderwanie od codzienności.
Pod wpływem LSA mógłbym być cały czas.
Uwaga! Użytkownik CTX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: sue »
Ja nie wyborażam sobie bycia 24h, 7 dni w tygodniu na lsa %-D po pewnym czasie byłoby to trochę meczące.
Uwaga! Użytkownik sue jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 761 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Belial »
Przypomniało mi się... mój żołądek woli LSD %-D
No doubt;> Jak marzę też czuję motylki w brzuchu, ale żeby się naćpać marzeniami to może nie...
We are all singing, all dancing crap of the world.
  • 334 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: xaviivax »
LSA jest dobre w kiepską pogodę, po tym nie czuję potrzeby wyjścia z domu, na kwasie wiadomo nie ma jak natura w słoneczny dzień. Mimo, że LSD daje czasem szaloną gonitwę myśli, a po LSA wszystko wydaje się bardziej poukładane, zdecydowanie wolę totalny bzik :D
"Wieczność jest mgnieniem oka, w sam raz długim na żart"
Hermann Hesse
  • 14 / 1 / 0
Ja ostatnio oszamkałam 6 caps. Final Fantasy i nic. Dlaczego :(?
Uwaga! Użytkownik kolczan123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Bo zrobili Cię w ch... w bambÓko?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 61 / 2 / 0
Pod każdym względem wolę LSA. Kwas może jest niesamowicie wizualny, ale spożywając erginę stwierdziłem, że efekty wzrokowe tylko odwracają uwagę od duchowej strony psychodelików. Nigdy nie próbowałem niczego z DMT, ale z erginą póki co konkuruje tylko meskalina. Póki co nie rozsądziłem co wolę ;)
  • 4024 / 372 / 951
Otóż i głos prawdziwy :-) . Wiadomo, że jak ktoś ceni sobie nader komfort, to LSA mu nie przypasuje, także do tripów zbiorowych nie za bardzo - ale do wglądu w się jest narzędziem (różdzką, jak to sobie kiedyś dookreśliłem) unikalnym i bezcennym. A przecież jest także następny dzień po LSA - :heart: .
  • 226 / 3 / 0
Znana jest powszechnie już opinia, że:
LSD ---> skupienie na zewnątrz (cały obszar atakuje masą energii, wchłania się go wręcz całym sobą)
LSA ---> skupienie do wewnątrz (tutaj zaś wszystko wydaje się spokojne, jednak w pełni kompletne)

Muzyki nie da się opisać w słowach, emocji jakie wywołuje, poszczególnych odczuć... Można zrobić to jedynie w sposób abstrakcyjny, który jako tako jest w stanie oddać obraz doświadczeń, w stylu:
"Gdy tego słucham, czuje się jakby grzebano mi kombinerkami w plecach"
Podobnie jest z przeżyciem związanym z LSD czy LSA... Ja stwierdziłem, że LSD jest jakby męskie, LSA zaś bardziej kobiece, być może ktoś złapie o co chodzi. :-)
UWAGA: Latające owoce morza!
lost myself in every way
http://www.youtube.com/watch?v=1i-L3YTe ... ture=share
  • 295 / 3 / 0
LSA przy LSD to prawie nic. Śmieszą mnie osoby które porównują te dwie substancje, bo LSA uważam że ma dziesięcioć słabsze działanie, o ile jeszcze nie mniejsze. Porównanie obraża kwas. A już najśmieszniejsze jest, gdy ludzie plotą głupoty że LSA może być zamiennikiem czy alternatywą dla LSD. Tylko LSD - żadne gówienko typu LSA, nie zastąpi kwasowego tripu.
Uwaga! Użytkownik Nanachivos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.