Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 32 / 1 / 0
02 kwietnia 2026Bakaland pisze:
Nie mogę zidentyfikować powodu, że przy niemal każdym sorcie koko, po większej ilości mam wogóle nie powiększone a nawet zwężone źrenice. Tylko raz jak bez tolerancji wciągnąłem srogą ścieżkę niezłego koksu to mnie euforia wyjebała z kapciów i oczy jak 5 zł. Do tego jakby po większej ilości wolniej oddycham. Jestem doświadczony w opio i raczej bym poczuł że jest tam domieszka. Obecnie sort biały twardy kamień o zapachu benzyny/rozpuszczalnika. Czy ktoś miał podobnie? Nawet przy podaniu dożylnym źrenice tylko lekko się powiększają i zaraz zwężają.
Ja nigdy po koksie nie mam powiekszonych źrenic. Wydaje mi sie, że jak kokaina jest czysta to nie wystrzeli oczu :)
  • 28 / 3 / 0
Witam, mam takie pytanie. Czy po dobrym koko, człowiek z prawie zerowa tolerancja, dość mocno pijany, po aplikacji linii powinien stanąć na nogi ?
  • 836 / 152 / 0
@Fajnychlopak Nie polecam mieszać kokainy z alkoholem, zwłaszcza przy zerowej tolerancji i w stanie dużego upojenia alkoholowego. Może się skończyć bardzo źle.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 2 / / 0
17 lutego 2026Lubiacy pisze:
Takie luźne pytanie:
Czy był ktoś z was w pracy porobiony koka? Jak wasze wrażenia? Janosobiacie unikam jak ognia pojawiania się zrobiony w pracy ponieważ mam jazdę że wszyscy wiedzą. Wyobrażam sobie taką sytuację ale dawka musiałaby być mała aby nie było żadnych skutków ubocznych jak wysokie ciśnienie i tentno oraz chęci na dorzutke. W zasadzie jeśli po jakimś specyfiku miałbym się zjawić w pracy no to jednak najlepiej aby była to królowa.

Ja byłem, nie polecam, niby człowiek skupiony i pełen chęci do pracy z drugiej strony za duża pewność siebie, która prowadzi do zguby - szczególnie w korpo xD jak mówisz to co myślisz może Ci sie oberwać. Przez prawie 3 miesiące byłem w robocie na fazie i miałem wtedy najgorsze wyniki, za dużo pyskowałam i za dużo nie komfortowych pytań zadałem przez co byłem pod obserwacja xD lecz mysle, ze jak pracujesz w sprzedaży to moze isc zajebiscie, pewnie to byłyby najlepsze teksty sprzedażowe podczas kariery :D takze to zależy jaka robota
  • 2 / / 0
04 kwietnia 2026mmigotka pisze:
@Fajnychlopak Nie polecam mieszać kokainy z alkoholem, zwłaszcza przy zerowej tolerancji i w stanie dużego upojenia alkoholowego. Może się skończyć bardzo źle.
Tez nie polecam na pierwszy raz badz na niska tolerke, Niestety ja na pierwszy raz wziąłem dwie kreski koksu będąc totalnie nawalonym i przez chwilę bylo zajebiscie ale potem wziąłem ketrel na spanie - nie pamiętam nic co sie działo pod koniec imprezy a podobno jeszcze godzine gralem w jakas planszowke a potem zasnalem Jak dziecko w namionie I nawet jak pies po mnie chodzil sie nie obudziłem, wtedy pierwszy raz od dawna sie tak zajebiscie wyspalem xD aczkolwiek no lepiej na pierwszy raz jak juz chcesz alko to testowac w malych ilosciach -> mala kreseczka I jeden drink, chwile odczekac I dopiero wtedy ewentualnie cos dorzucic. Nie szalec bo moze sie skonczyc to slabo
  • 836 / 152 / 0
NIE MIESZAMY kokainy Z alkoholem
@karyna9090 proszę nie podsuwać takich pomysłów
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 5079 / 898 / 0
@mmigotka bez przesady mmigocia ciociu. Kto nie miesza ten nie miesza %-D ja zawsze mieszam jak wale koko, w wątrobie wtedy tworzy się nowy narkotyk. Kokatylen który jest silniejszy i działa dłużej niż kokaina, poza tym z moich osobistych doświadczeń i spostrzeżeń kiedy jeszcze miałem okazję częściej walić koko to wiekszosc moich znajomych też tak robiła :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.