Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Czy był ktoś z was w pracy porobiony koka? Jak wasze wrażenia? Janosobiacie unikam jak ognia pojawiania się zrobiony w pracy ponieważ mam jazdę że wszyscy wiedzą. Wyobrażam sobie taką sytuację ale dawka musiałaby być mała aby nie było żadnych skutków ubocznych jak wysokie ciśnienie i tentno oraz chęci na dorzutke. W zasadzie jeśli po jakimś specyfiku miałbym się zjawić w pracy no to jednak najlepiej aby była to królowa.
Czy twoim zdanie dwu letniaprzerwa od koki będąc uzależnionym wyzerowała by tolerancję?
Przepraszam za offtop
przeniesiono ~ kwik
Czy coś się stanie jak dzisiaj przyszponce 2g całe ogólnie to zjadłem ponad 1.5g i pytam bo w niedzielę do roboty trzeba i chcialbym przeżyć zwale jeszcze dziś i moc się zjarac więc czy jest taka opcja po zjedzeniu 2g Coco nosem ja zacząłem od godziny jakoś 23:30 dwie zajebałem pojechałem po zioło po jakoś 38min zacząłem już konkretnie co 15/25min pasek co o tym sądzicie dzięki za szybką odpowiedź z góry
przeniesiono ~ kwik
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.