Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 30 / 1 / 0
02 kwietnia 2026Bakaland pisze:
Nie mogę zidentyfikować powodu, że przy niemal każdym sorcie koko, po większej ilości mam wogóle nie powiększone a nawet zwężone źrenice. Tylko raz jak bez tolerancji wciągnąłem srogą ścieżkę niezłego koksu to mnie euforia wyjebała z kapciów i oczy jak 5 zł. Do tego jakby po większej ilości wolniej oddycham. Jestem doświadczony w opio i raczej bym poczuł że jest tam domieszka. Obecnie sort biały twardy kamień o zapachu benzyny/rozpuszczalnika. Czy ktoś miał podobnie? Nawet przy podaniu dożylnym źrenice tylko lekko się powiększają i zaraz zwężają.
Ja nigdy po koksie nie mam powiekszonych źrenic. Wydaje mi sie, że jak kokaina jest czysta to nie wystrzeli oczu :)
  • 28 / 3 / 0
Witam, mam takie pytanie. Czy po dobrym koko, człowiek z prawie zerowa tolerancja, dość mocno pijany, po aplikacji linii powinien stanąć na nogi ?
  • 820 / 149 / 0
@Fajnychlopak Nie polecam mieszać kokainy z alkoholem, zwłaszcza przy zerowej tolerancji i w stanie dużego upojenia alkoholowego. Może się skończyć bardzo źle.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.