Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 32 / 1 / 0
Myślę że nie wiecej niz 180zł/1g
  • 208 / 20 / 0
Takie luźne pytanie:
Czy był ktoś z was w pracy porobiony koka? Jak wasze wrażenia? Janosobiacie unikam jak ognia pojawiania się zrobiony w pracy ponieważ mam jazdę że wszyscy wiedzą. Wyobrażam sobie taką sytuację ale dawka musiałaby być mała aby nie było żadnych skutków ubocznych jak wysokie ciśnienie i tentno oraz chęci na dorzutke. W zasadzie jeśli po jakimś specyfiku miałbym się zjawić w pracy no to jednak najlepiej aby była to królowa.
  • 2124 / 271 / 0
@Lubiacy do pracy najprawdopodobniej lepszy będzie zwykły MPH w malutkiej dawce. MPH mniej fizycznie pobudza.
  • 208 / 20 / 0
^^up

Czy twoim zdanie dwu letniaprzerwa od koki będąc uzależnionym wyzerowała by tolerancję?

Przepraszam za offtop

przeniesiono ~ kwik
  • 147 / 17 / 0
Na pewno znacząco obniżyła, mi roczna przerwa obniżyła tolerkę o 90%, ale niestety zaraz szybko skoczyła.
  • 69 / 17 / 0
Nie mogę zidentyfikować powodu, że przy niemal każdym sorcie koko, po większej ilości mam wogóle nie powiększone a nawet zwężone źrenice. Tylko raz jak bez tolerancji wciągnąłem srogą ścieżkę niezłego koksu to mnie euforia wyjebała z kapciów i oczy jak 5 zł. Do tego jakby po większej ilości wolniej oddycham. Jestem doświadczony w opio i raczej bym poczuł że jest tam domieszka. Obecnie sort biały twardy kamień o zapachu benzyny/rozpuszczalnika. Czy ktoś miał podobnie? Nawet przy podaniu dożylnym źrenice tylko lekko się powiększają i zaraz zwężają.
  • 5079 / 898 / 0
Widocznie tak musi być, ja po wszystkim co cpam mam źrenice lekko powiekszone koko, fetę, ketony spidujace no może po ketonach typu mefedron czy klefedrony jakies oczy potrafi czasem srogo rozwalic, po klefedronie miałem wygląd psychopaty czego nigdy nie zapomnę wylupiaste czarne i duże zrenice, wytrzeszcz do tego straszny. Zrenice to żaden wyznacznik fazy nie jest, a powiększone źrenice to moim zdaniem częściej na zjeździe występują na zjezdzie a nie na fazie. Gdyby oczy po kokainie wyglądaly jak 5zl to by się nazywała mefedron i miliony ludzi by nie wciągali od rana w pracy, przez po południe z rodzina po wieczór z lampką wina. Dla tego koka jest tak cenionym narkotykiem bo można go ciągnąć długimi latami i nikt się nie zorientuje że coś z Tobą nie tak jak Cie na to stać. Można jeść, można spać, zachowanie jest naturalne a stymulacja głównie psychiczna jak nie przedawkujesz to nikt Cię nie pozna bo zrenice są w normie, a nie jak po mefedronie.
  • 8 / / 0
Siemanko zwracam się z pytaniem a mianowicie tydzień temu wciumkałem niecałe 2g Coco w NL I tera jest weekend to też by się coś przydalo i pytanie do was brzmi
Czy coś się stanie jak dzisiaj przyszponce 2g całe ogólnie to zjadłem ponad 1.5g i pytam bo w niedzielę do roboty trzeba i chcialbym przeżyć zwale jeszcze dziś i moc się zjarac więc czy jest taka opcja po zjedzeniu 2g Coco nosem ja zacząłem od godziny jakoś 23:30 dwie zajebałem pojechałem po zioło po jakoś 38min zacząłem już konkretnie co 15/25min pasek co o tym sądzicie dzięki za szybką odpowiedź z góry

przeniesiono ~ kwik
  • 208 / 20 / 0
Jeśli wpierdalasz dwa gramy koko to lepienie odpuść bo jest chujowe, zdarza mi się ojebac dwa gramy bez przerwy w półtora dwa dni i wtedy mam fazę ze kurwa walczę o życie. Nie wal tyle bo wypierdolisz na drugi świat lote
  • 8 / / 0
No znaczy powiem ci tak normalnie to nie licząc tych ostatnich dwóch tygodni a dokładniej weekendów to ostatnio waliłem z pół roku temu ale właśnie mi się wydaje że jakby bez kitu ludzie tu wpiedalają więcej i no te 2g to było tak okazyjnie więc wydaje mi się że jednak te 2g po ostatnim weekendzie było w miarę łatwiejsze niż pierwszy tydzień bo pierwszy tydzień normalnie miałem jakieś tam ból głowy albo inne takie lekkie objawy ale to głównie przez to że od razu po sesji chciałem jeszcze to z racji że nie było stwierdziłem że zajaram 4 wiadra to mi się odechce i faktycznie odechciało mi się ale te efekty wleciały ale było okej
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.