Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Czy był ktoś z was w pracy porobiony koka? Jak wasze wrażenia? Janosobiacie unikam jak ognia pojawiania się zrobiony w pracy ponieważ mam jazdę że wszyscy wiedzą. Wyobrażam sobie taką sytuację ale dawka musiałaby być mała aby nie było żadnych skutków ubocznych jak wysokie ciśnienie i tentno oraz chęci na dorzutke. W zasadzie jeśli po jakimś specyfiku miałbym się zjawić w pracy no to jednak najlepiej aby była to królowa.
Czy twoim zdanie dwu letniaprzerwa od koki będąc uzależnionym wyzerowała by tolerancję?
Przepraszam za offtop
przeniesiono ~ kwik
Czy coś się stanie jak dzisiaj przyszponce 2g całe ogólnie to zjadłem ponad 1.5g i pytam bo w niedzielę do roboty trzeba i chcialbym przeżyć zwale jeszcze dziś i moc się zjarac więc czy jest taka opcja po zjedzeniu 2g Coco nosem ja zacząłem od godziny jakoś 23:30 dwie zajebałem pojechałem po zioło po jakoś 38min zacząłem już konkretnie co 15/25min pasek co o tym sądzicie dzięki za szybką odpowiedź z góry
przeniesiono ~ kwik
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.