Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 29 / 1 / 0
Myślę że nie wiecej niz 180zł/1g
  • 204 / 18 / 0
Takie luźne pytanie:
Czy był ktoś z was w pracy porobiony koka? Jak wasze wrażenia? Janosobiacie unikam jak ognia pojawiania się zrobiony w pracy ponieważ mam jazdę że wszyscy wiedzą. Wyobrażam sobie taką sytuację ale dawka musiałaby być mała aby nie było żadnych skutków ubocznych jak wysokie ciśnienie i tentno oraz chęci na dorzutke. W zasadzie jeśli po jakimś specyfiku miałbym się zjawić w pracy no to jednak najlepiej aby była to królowa.
  • 2124 / 268 / 0
@Lubiacy do pracy najprawdopodobniej lepszy będzie zwykły MPH w malutkiej dawce. MPH mniej fizycznie pobudza.
  • 204 / 18 / 0
^^up

Czy twoim zdanie dwu letniaprzerwa od koki będąc uzależnionym wyzerowała by tolerancję?

Przepraszam za offtop

przeniesiono ~ kwik
  • 147 / 17 / 0
Na pewno znacząco obniżyła, mi roczna przerwa obniżyła tolerkę o 90%, ale niestety zaraz szybko skoczyła.
  • 69 / 17 / 0
Nie mogę zidentyfikować powodu, że przy niemal każdym sorcie koko, po większej ilości mam wogóle nie powiększone a nawet zwężone źrenice. Tylko raz jak bez tolerancji wciągnąłem srogą ścieżkę niezłego koksu to mnie euforia wyjebała z kapciów i oczy jak 5 zł. Do tego jakby po większej ilości wolniej oddycham. Jestem doświadczony w opio i raczej bym poczuł że jest tam domieszka. Obecnie sort biały twardy kamień o zapachu benzyny/rozpuszczalnika. Czy ktoś miał podobnie? Nawet przy podaniu dożylnym źrenice tylko lekko się powiększają i zaraz zwężają.
  • 5066 / 894 / 0
Widocznie tak musi być, ja po wszystkim co cpam mam źrenice lekko powiekszone koko, fetę, ketony spidujace no może po ketonach typu mefedron czy klefedrony jakies oczy potrafi czasem srogo rozwalic, po klefedronie miałem wygląd psychopaty czego nigdy nie zapomnę wylupiaste czarne i duże zrenice, wytrzeszcz do tego straszny. Zrenice to żaden wyznacznik fazy nie jest, a powiększone źrenice to moim zdaniem częściej na zjeździe występują na zjezdzie a nie na fazie. Gdyby oczy po kokainie wyglądaly jak 5zl to by się nazywała mefedron i miliony ludzi by nie wciągali od rana w pracy, przez po południe z rodzina po wieczór z lampką wina. Dla tego koka jest tak cenionym narkotykiem bo można go ciągnąć długimi latami i nikt się nie zorientuje że coś z Tobą nie tak jak Cie na to stać. Można jeść, można spać, zachowanie jest naturalne a stymulacja głównie psychiczna jak nie przedawkujesz to nikt Cię nie pozna bo zrenice są w normie, a nie jak po mefedronie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.