450mg MXE bez tolerki mam rozumieć? co innego jak dla niego takie dawki to norma.
jak z oddechem?
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
Zakładając, że przyjął to doustnie lub donosowo i nie ma tolerancji to jest to ok. 4, 5-krotne przegięcie z dawką, nie powinno być śmiertelne jeżeli nie było mixów.
Jeżeli nie ma spowolnionego oddechu i raczej jest to w stronę pobudzenia to teoretycznie jakieś szybko działające benzo mogłoby nieco pomóc blokując działanie MXE na neuroprzekaźniki, ale podanie benzodiazepin przy dużych dawkach dysocjantów może być niebezpieczne.
Uważaj żeby nie zadławił się wymiotami.
19 listopada 2025Katastrofds pisze: Znajomy przyjął 450mg MXE, zero kontaktu, ślinotok, jakby się dławił? Mam klony i relanium, karetka? Co robić?!!?!
Najbezpieczniej zadzwonić po karetkę
"Rutyna to rzecz zgubna "
W każdym razie niezależnie czy będzie karetka czy nie to najważniejsze jest pilnowanie żeby nie zadławił się wymiotami.
Rano wzięłam 10 mg diazepamu, wieczorem wypiłam dwa piwa i teraz walę fetę. Przeczytałam teraz że to bardzo niebezpieczne ale czuję się dobrze, coś się może stać w najbliższym czasie?
UPDATE 7:38 jak tak wychłodziłam pokój, ze sie zrobilo zimno jak w psiarni + fakt, że mieszkamm na poddaszu bardzo starejnto jest odrobinę lepiej z oddychaniwm. już chuj ze się trzęsę, jakbym mała delirę jakąś. Nadak męczy mnie ta chęć zaśniiecia. napisanie tych dwóch zdan zajęło mi jakies 15 minutt
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
fajnie masz i narzekasz. paczka thio sie tak zrobic faktycznie ewenement. dopisac do achievementow i wspominac z rozrzewnieniem, chlip chlip... piekny stan, szkoda marnowac na rozkmine czy sie przezyje czy nie
2D6 to raczej nic poza glutetymidem nIe indukuje, predzej MAOi jakies i interakcja, ewentualnie jest malo przebadany mechanizm metabolizmu (raczej szczatkowego) do Hydrokodonu (nie u kazdego i nie zawsze) predzej tu bym upatrywal wyjasnienia.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.