450mg MXE bez tolerki mam rozumieć? co innego jak dla niego takie dawki to norma.
jak z oddechem?
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
Zakładając, że przyjął to doustnie lub donosowo i nie ma tolerancji to jest to ok. 4, 5-krotne przegięcie z dawką, nie powinno być śmiertelne jeżeli nie było mixów.
Jeżeli nie ma spowolnionego oddechu i raczej jest to w stronę pobudzenia to teoretycznie jakieś szybko działające benzo mogłoby nieco pomóc blokując działanie MXE na neuroprzekaźniki, ale podanie benzodiazepin przy dużych dawkach dysocjantów może być niebezpieczne.
Uważaj żeby nie zadławił się wymiotami.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
19 listopada 2025Katastrofds pisze: Znajomy przyjął 450mg MXE, zero kontaktu, ślinotok, jakby się dławił? Mam klony i relanium, karetka? Co robić?!!?!
Najbezpieczniej zadzwonić po karetkę
"Rutyna to rzecz zgubna "
W każdym razie niezależnie czy będzie karetka czy nie to najważniejsze jest pilnowanie żeby nie zadławił się wymiotami.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Rano wzięłam 10 mg diazepamu, wieczorem wypiłam dwa piwa i teraz walę fetę. Przeczytałam teraz że to bardzo niebezpieczne ale czuję się dobrze, coś się może stać w najbliższym czasie?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).