450mg MXE bez tolerki mam rozumieć? co innego jak dla niego takie dawki to norma.
jak z oddechem?
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
Zakładając, że przyjął to doustnie lub donosowo i nie ma tolerancji to jest to ok. 4, 5-krotne przegięcie z dawką, nie powinno być śmiertelne jeżeli nie było mixów.
Jeżeli nie ma spowolnionego oddechu i raczej jest to w stronę pobudzenia to teoretycznie jakieś szybko działające benzo mogłoby nieco pomóc blokując działanie MXE na neuroprzekaźniki, ale podanie benzodiazepin przy dużych dawkach dysocjantów może być niebezpieczne.
Uważaj żeby nie zadławił się wymiotami.
19 listopada 2025Katastrofds pisze: Znajomy przyjął 450mg MXE, zero kontaktu, ślinotok, jakby się dławił? Mam klony i relanium, karetka? Co robić?!!?!
Najbezpieczniej zadzwonić po karetkę
"Rutyna to rzecz zgubna "
W każdym razie niezależnie czy będzie karetka czy nie to najważniejsze jest pilnowanie żeby nie zadławił się wymiotami.
Rano wzięłam 10 mg diazepamu, wieczorem wypiłam dwa piwa i teraz walę fetę. Przeczytałam teraz że to bardzo niebezpieczne ale czuję się dobrze, coś się może stać w najbliższym czasie?
UPDATE 7:38 jak tak wychłodziłam pokój, ze sie zrobilo zimno jak w psiarni + fakt, że mieszkamm na poddaszu bardzo starejnto jest odrobinę lepiej z oddychaniwm. już chuj ze się trzęsę, jakbym mała delirę jakąś. Nadak męczy mnie ta chęć zaśniiecia. napisanie tych dwóch zdan zajęło mi jakies 15 minutt
Dziwne, że życie ma smak tych ostatnich kilku godzin
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
fajnie masz i narzekasz. paczka thio sie tak zrobic faktycznie ewenement. dopisac do achievementow i wspominac z rozrzewnieniem, chlip chlip... piekny stan, szkoda marnowac na rozkmine czy sie przezyje czy nie
2D6 to raczej nic poza glutetymidem nIe indukuje, predzej MAOi jakies i interakcja, ewentualnie jest malo przebadany mechanizm metabolizmu (raczej szczatkowego) do Hydrokodonu (nie u kazdego i nie zawsze) predzej tu bym upatrywal wyjasnienia.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.