A tak na poważnie to marzy mi się pigułka który bez żadnych uboków po jednej tabletce żeruje tolerke na opio, a później najzwyklejsza koda w dużej dawce
EDIT:
@Mariusz88
Chyba wiem jaki narkotyk byłby dla ciebie idealny. Wcześniej żartowałem z tym metkatem, jednak solidny metkat podany doustnie działa dokładnie tak jak oczekujesz. Taka euforyczna feta, bez kardiozwały, a przy dobrej syntezie i właśnie podaniu doustnym nawet zjazdu po 1 paczkowym nie powinno być.
jprdl aż mi się normalnie żaróweczka teraz zaświeciła - przecież to wypisz wymaluj grzyby
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
05 lipca 2009Adiq pisze: 1.LSD
2.Czyste MDMA w kryształach
3.kokaina
4.Olej Haszyszowy
A najlepiej byłoby mieć kolekcję drugów w pokoju.
Posegregowane, w woreczkach na półkach, wszystkie drugi świata.
Jak nie zacząłeś - nie zaczynaj. Jak zacząłeś - dbaj o siebie. Wszystkiego dobrego i zdrowia każdemu życzę.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.