Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Zdecydowanie fencyklidyna, legendarny narkotyk o intrygującym i mistycznym działaniu
  • 183 / 30 / 0
Nie przefiltrowany metkat robiony na samym occie ifau :D

A tak na poważnie to marzy mi się pigułka który bez żadnych uboków po jednej tabletce żeruje tolerke na opio, a później najzwyklejsza koda w dużej dawce

EDIT:
@Mariusz88
Chyba wiem jaki narkotyk byłby dla ciebie idealny. Wcześniej żartowałem z tym metkatem, jednak solidny metkat podany doustnie działa dokładnie tak jak oczekujesz. Taka euforyczna feta, bez kardiozwały, a przy dobrej syntezie i właśnie podaniu doustnym nawet zjazdu po 1 paczkowym nie powinno być.
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 1301 / 332 / 12
wybredny nie jestem - wystarczy żeby był tani, było śmiesznie w bani, nie było po nim zwały i nie uzależniał…

jprdl aż mi się normalnie żaróweczka teraz zaświeciła - przecież to wypisz wymaluj grzyby :grzybki: czasami to aż jestem zaskoczony swoim geniuszem :korposzczur:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.