A tak na poważnie to marzy mi się pigułka który bez żadnych uboków po jednej tabletce żeruje tolerke na opio, a później najzwyklejsza koda w dużej dawce
EDIT:
@Mariusz88
Chyba wiem jaki narkotyk byłby dla ciebie idealny. Wcześniej żartowałem z tym metkatem, jednak solidny metkat podany doustnie działa dokładnie tak jak oczekujesz. Taka euforyczna feta, bez kardiozwały, a przy dobrej syntezie i właśnie podaniu doustnym nawet zjazdu po 1 paczkowym nie powinno być.
jprdl aż mi się normalnie żaróweczka teraz zaświeciła - przecież to wypisz wymaluj grzyby
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
05 lipca 2009Adiq pisze: 1.LSD
2.Czyste MDMA w kryształach
3.kokaina
4.Olej Haszyszowy
A najlepiej byłoby mieć kolekcję drugów w pokoju.
Posegregowane, w woreczkach na półkach, wszystkie drugi świata.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.