A tak na poważnie to marzy mi się pigułka który bez żadnych uboków po jednej tabletce żeruje tolerke na opio, a później najzwyklejsza koda w dużej dawce
EDIT:
@Mariusz88
Chyba wiem jaki narkotyk byłby dla ciebie idealny. Wcześniej żartowałem z tym metkatem, jednak solidny metkat podany doustnie działa dokładnie tak jak oczekujesz. Taka euforyczna feta, bez kardiozwały, a przy dobrej syntezie i właśnie podaniu doustnym nawet zjazdu po 1 paczkowym nie powinno być.
jprdl aż mi się normalnie żaróweczka teraz zaświeciła - przecież to wypisz wymaluj grzyby
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
05 lipca 2009Adiq pisze: 1.LSD
2.Czyste MDMA w kryształach
3.kokaina
4.Olej Haszyszowy
A najlepiej byłoby mieć kolekcję drugów w pokoju.
Posegregowane, w woreczkach na półkach, wszystkie drugi świata.
Jak nie zacząłeś - nie zaczynaj. Jak zacząłeś - dbaj o siebie. Wszystkiego dobrego i zdrowia każdemu życzę.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.