Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
4-MMC
3mmc
4cmc
3cmc
alfa-PVP
Nep
Grzyby
Kwach
2-cb
MDMA
Benzo(alpra, klony, diazepam i coś tam jeszcze było jakaś tranxene i zolpidemXd)
Oxy
koda
tramadol
Góra zioła
KrajówaXd
3-MeO-PCP
Piło się też dużo nie powiem
BaclofenXddd
DXM
Propan butan w za dużych ilościach
Więcej chyba nie pamiętam, a i tak już w wieku 23 lat na emeryturę już przechodzę powoli za dużo tego
  • 5854 / 1212 / 43
A kto by to zliczył. Litry giebla, kilogramy Maczany, baki i hektolitry alko. Niech to będzie dla was wszystkich przestroga, że po jakimś czasie to już nie zabawa. Czasem to trudna walka o Życie. Nudzi mnie i męczy już. Skończycie jk ja. Po raz szósty w szpitalu psychiatrycznym.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 39 / 6 / 0
Tak, nie da się zliczyć, brałem chyba już 90% dostępnych dragów, na pewno więcej, niż mniej.

No ale Ty leciałeś grubo @london5, nie gadaj, jak się bierze odpowiedzialnie to da się ogarnąć życie.

Ćpam już od 15 lat i po to przeglądam hypa, żeby wiedzieć co robić
I jest git.

scalono /Devixo

Proszę scalić.

Nie ma żadnych psychiatrykow, udarów, wylewów, czy innych przypałów...
Nienasycone Pragnienie jest największym złem doprowadzającym człowieka do obłędu jak drzewo użyte do rozniecania ognia spłonie w jego wnętrzu tak zniszczeniu ulegnie człowiek który pozwolił spłonąć swej duszy od powstałego w niej nienasycenia
  • 5854 / 1212 / 43
A waliłeś coś po kablach >?
Czy piłeś każdy możliwy alkohol >?
Czy przegryzłeś może lufkę w zębach >?
Dałem karmę, na zachętę.
A Ty bierz te swoje grzybki zasrane.
Ja nikogo nie oceniam, ale ile Ty masz lat chłopczyku >?
"Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni”
(Mt 7,1-2),
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1438 / 374 / 13
Zielska to pewnie >1kg

amfetaminy niewiele mniej ale równie sporo poszlo w kibel ;__;
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 39 / 6 / 0
10 grudnia 2025london5 pisze:
A waliłeś coś po kablach >?
Czy piłeś każdy możliwy alkohol >?
Czy przegryzłeś może lufkę w zębach >?
Zdarzyło się;)
Dałem karmę, na zachętę.
A dziękuję ;)
"Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni”
(Mt 7,1-2),
Nie osądzam, tylko stwierdzam fakty Ziomo, chill ;)
Nienasycone Pragnienie jest największym złem doprowadzającym człowieka do obłędu jak drzewo użyte do rozniecania ognia spłonie w jego wnętrzu tak zniszczeniu ulegnie człowiek który pozwolił spłonąć swej duszy od powstałego w niej nienasycenia
  • 14 / / 0
Nooo.. muszę się tutaj chwilę zastanowić a i tak pewnie czegoś zapomnę.

Depresanty: etanol, alprazolam, lorazepam, diazepam, Klorazepan, estazolam, klonazepam, Bromazepam, midazolam, clonazolam %-D , pregabalina, furanyl-fentanyl, oksykodon, kodeina, tramadol, tylidyna, 1,4 BDO, baklofen, Phenibut, zolpidem, zopiklon, fenobarbital, eszopiklon

Kannabinoidy: trawa, syntetyczne kanna (kilka ich było ale pamiętam tylko handlowe nazwy dwóch "waikiki ben" oraz "hardcore incense")

Stymulanty: 4-fluorometylofenidat, kofeinka :pacman:, Modafinil, 3cmc, kokaina, amfetamina, metamfetamina, hexen i jakieś inne pochodne katynonu które waliłem na ślepo.

Dysocjanty: dekstrometorfan, ketamina, gaz rozweselający

Psychodeliki: LSD oraz jakiś syntetyczny lizergamid, grzyby psylocybinowe, 2-CB

Empatogeny: MDA, MDMA.

Deliriantów nigdy nie brałem.

Z takich nieklepiących psychotropów to escitalopram, trazodon, chlorprothixen, mirtazapina, mianseryna, kwetiapina, hydroksyzyna, prometazyna, bupropion

Aaa, jeszcze poppersy próbowałem, propionat testosteronu, dezodorant przez skarpetę i z ciekawości propan-butan bezpośrednio do płuc (nie polecam).
Prawdopodobnie o czymś jeszcze zapomniałem, jeśli będę mógł to dopisze a jeśli nie to nie.

Wszystko oral lub sniff. Żadnego per rectum, iv. Jedynie trawę i metamfetaminę paliłem. Ale tak dla ciekawostki dopowiem, że palenie metamfetaminy nie ma sensu bo to tracenie czasu, materiału, mocy i jeszcze zdrowia, sniff działa lepiej.
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2025 przez 187Strassenbande, łącznie zmieniany 5 razy.
See, I'm a pill popper, so I'ma keep poppin' them %-D
Gimme twenty Xanax and I'ma start droppin' them :tabletki:
https://www.instagram.com/narkomemiarz/
stworzyłem kiedyś taki profil z memami o wiadomej tematyce.

To moje trzecie konto tutaj.
ODPOWIEDZ
Newsy
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.