Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Pozdro
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
29 listopada 2025Merx pisze: @Tekneek jeśli będziesz sobie to wmawiać, to tak, będzie ciężko 80% odstawienia jest w Twojej głowie, jak nie więcej.
Sam odstawiałem benzo z dnia na dzień. Zero stopniowej odstawki tylko ciach i koniec.
Objawy odstawienia ciągły się około miesiąca. Najgorsze pierwszy dzień i to co działo się później. Na początku bałem się przejść przez ulice, oraz spacer do sklepu.
mówi Ci coś termin neuroróżnorodność?
każdy z nas tak naprawdę reaguje inaczej na odstawienie, gościu bierze malutką dawkę - dosłownie mikroskopijną przez krótki okres czasu w porównaniu do innycu userów forum.
wątpię, aby miał jakiekolwiek objawy abstynencyjne po tak krótkim czasie i takiej dawce, a jak już to malutkie.
sam niejednokrotnie odstawiałem benzo, za pierwszym razem z podobną dawką i podobnym czasem co kolega wyżej się pytał ofc nakręcony na objawy absytynencyjne zjadły mnie i to dosłownie i wytrzymałem tydzień.
ostatnio rzucałem klona, branego półtorej roku, dokładnie jakieś 1.8 msc. rzuciłem go z dnia na dzień przechodząc na alprę gdzie zmiejszałem dawkę przez tydzień. 0 objawów abstynencyjnych. tylko tym razem nie miałem w głowie tego jakie to objawy abstynencyjne są złe i ch#jowe.
Każdy tak pi#rdoli, ale nikt nie weźmie pod uwagę faktu, że prega ma często indywidualnie w chuj gorsze objawy odstawienne od benzo, a już samo jej przyjmowanie potrafi z życia zrobić poligon.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.