Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Pozdro
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
29 listopada 2025Merx pisze: @Tekneek jeśli będziesz sobie to wmawiać, to tak, będzie ciężko 80% odstawienia jest w Twojej głowie, jak nie więcej.
Sam odstawiałem benzo z dnia na dzień. Zero stopniowej odstawki tylko ciach i koniec.
Objawy odstawienia ciągły się około miesiąca. Najgorsze pierwszy dzień i to co działo się później. Na początku bałem się przejść przez ulice, oraz spacer do sklepu.
mówi Ci coś termin neuroróżnorodność?
każdy z nas tak naprawdę reaguje inaczej na odstawienie, gościu bierze malutką dawkę - dosłownie mikroskopijną przez krótki okres czasu w porównaniu do innycu userów forum.
wątpię, aby miał jakiekolwiek objawy abstynencyjne po tak krótkim czasie i takiej dawce, a jak już to malutkie.
sam niejednokrotnie odstawiałem benzo, za pierwszym razem z podobną dawką i podobnym czasem co kolega wyżej się pytał ofc nakręcony na objawy absytynencyjne zjadły mnie i to dosłownie i wytrzymałem tydzień.
ostatnio rzucałem klona, branego półtorej roku, dokładnie jakieś 1.8 msc. rzuciłem go z dnia na dzień przechodząc na alprę gdzie zmiejszałem dawkę przez tydzień. 0 objawów abstynencyjnych. tylko tym razem nie miałem w głowie tego jakie to objawy abstynencyjne są złe i ch#jowe.
Każdy tak pi#rdoli, ale nikt nie weźmie pod uwagę faktu, że prega ma często indywidualnie w chuj gorsze objawy odstawienne od benzo, a już samo jej przyjmowanie potrafi z życia zrobić poligon.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.