21 września 2025gazyfikacja plazmy pisze: @WillSniff a jak długo działa? I jak byś porównał moc do metadonu albo morfiny? I jakbyś porównał wjazd z metadonem?
Drzemnąłem się po pracy, mija 14h od ostatniej dawki, a cały czas czuję w chuj swędzenie całego ciała te znane z w tego typu rzeczy.
Odniosłem też wrażenie, że ten sniff wzięty po 2 w nocy się długo ładował, bo do 9 godziny gdzie spałem całą przerwę i trochę się uspokoiło cały czas nasilało się działanie, zamiast maleć, ale może to tylko się wydawało. Ale jakby co nie polecam brać dużych dawek w krótkich odstępach czasu, bo może się okazać, że się kumuluje powolutku, a pani śmierć zrobi puk puk
Poza tym odpowiednio dawkowana całkiem przyjemna substancja w działaniu
Wypiłem dziś dwie setki czystej (nie łącz nigdy alko z opio!!!) Podałem teraz 2x po 5mg iv (pięć miligramów) i mnie wgniotło lekko w tapczan.
Posmak rabarbaru i gówna. Trucizna ogólnie. Sklep z którego to brałem miał białą partię z chin i brązową z NL i chyba te ich tabsy były na tym NL, bo czuć różnicę na gorsze.
Ogólnie gówno nie warte uwagi. Po dwóch setkach gdzie pierwsza była po 11, druga około 13 te 10mg iv nie polepszyło stanu, a może nie moja bajka, ale nie wiem czy mi się chce czy nie, nie wiem czy czuję czy nie, nie wiem czy jestem głodny i bym zjadł coś czy nie...
10mg! A Ty Oxy mówiłeś o 100mg więc coś jest nie halo.
Czuję się i dobrze i źle. Trucizna. Tyle na temat tego.
Oczywiście poprawiam mimo to. 8mg, teraz 10mg przeplatając to kieliszkami wódki.
To jest to całe opiowractwo? To ja podziękuję chyba
Niby nie czujesz się dobrze, lepiej, ale coś pcha, żeby zajebać rabarbaru z insulinówki. Nie wiem. Idę bucha naturki jebnąć, jak nie pomoże, to pewnie 5f adb coś skrobne. Wódka o dziwo pomaga utrzymać stan równowagi, że tak powiem.
Za ten hajs mogłem sobie nb-DMT zamówić to bym teraz był szczęśliwszy
Po tym stanie nagrzania zaczęła się najgorsza zwała po opio jaką w życiu miałem, tak z 4 razy mocniejsza i 2 razy dłuższa niż normalnie nawet po ciągach na opio. Pierwszy raz żygałem po opio, czułem się na przemian w stanie gorączki/przeziębienia. Do tego potliwość masakryczna, jak trochę na słońcu poleżałem po wywleczeniu się na ogród to się ze mnie lało gorzej niż na saunie. Na zwale ciężko w ogóle robić coś innego niż leżeć i myśleć kiedy się to gówno skończy. Mięśnie napierdzielają ogólnie organizm wykręcony na drugą stronę. Psychika też kompletnie wymęczona, ciężko coś w ogóle zjeść poprzez częste bóle brzucha. I tak przez 2 tygodnie mniej więcej. Raczej jako rekreacyjny drag tego nie polecam, łatwo można nawet zejść po tym jak się to źle będzie dawkowało lub tym bardziej mieszało z innymi rzeczami. Raczej tylko do leczenia ciężkich przypadków wpierdzielenia w opio, jeżeli się wie jak to dawkować prawidłowo.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.