21 września 2025gazyfikacja plazmy pisze: @WillSniff a jak długo działa? I jak byś porównał moc do metadonu albo morfiny? I jakbyś porównał wjazd z metadonem?
Drzemnąłem się po pracy, mija 14h od ostatniej dawki, a cały czas czuję w chuj swędzenie całego ciała te znane z w tego typu rzeczy.
Odniosłem też wrażenie, że ten sniff wzięty po 2 w nocy się długo ładował, bo do 9 godziny gdzie spałem całą przerwę i trochę się uspokoiło cały czas nasilało się działanie, zamiast maleć, ale może to tylko się wydawało. Ale jakby co nie polecam brać dużych dawek w krótkich odstępach czasu, bo może się okazać, że się kumuluje powolutku, a pani śmierć zrobi puk puk
Poza tym odpowiednio dawkowana całkiem przyjemna substancja w działaniu
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.