Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 339 / 86 / 0
W nos nie waliłem, normalnie łykałem, po prostu miałem efekt opuchniętego nosa od środka, że nie szło nim oddychać, xylo na to pomagał, no ale bez sensu codzienne stosowanie
  • 156 / 8 / 0
Kwetiapina jest wręcz stworzona dla mnie super lek pozwala dobrze się wysypiać na 100mg, a 25mg 1-1 w dzień wszystko przechodzi
  • 8 / 1 / 0
Wie ktoś ile potrwa zejście z tego gówna? Jak pierwszy raz była taka sytuacja, to nie myślałam, że to przez brak ketrelu, ale zawsze jak pominę dawkę, następnego dnia wymiotuje albo mam straszne nudności i okropnie nawala mnie głowa. Doszłam póki co tylko do 1 dnia bez niego. Brałam ketrel rok, bez przerwy, zawsze na noc od 25 do 75mg, zeszłam obecnie do 50 i odstawiłam całkowicie wczoraj.
  • 103 / 10 / 0
@velour ja odatawilem z dnia na dzien(brałem 400mg) tzn zastąpiłem promazyną i rewelacja. Polecam
ODPOWIEDZ
Newsy
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.