nie wiem czy warto iść do prywatnego psychola czy szkoda nerwów?
a czy była jakaś nowelizacja ustawy?
no nie była, więc zmian brak.
elo, wyzerowalem klona alprą (do 2mg klona dziennie od prawie 2 lat), przedstawiam schemat:1 dzien 4mg alpry, drugi 3mg, trzeci 2mg, czwarty 1mg, piaty 0.5 mg, szósty zero, siódmy zero, da się?
da się.
pzdr.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Klonazepam wywiera działanie nasenne już raczej w dawce wysokiej. Bierzesz bardzo wysoką dawkę i stąd reakcje paradoksalne.
Pamiętaj, że klon działa ponad 30h z tego co pamiętam. Po całej dobie ciągle część dawki masz we krwi, a więc zachodzi zjawisko kumulacji.
Ja klona dzieliłem na 4 zgodnie z podziałka i 0.25 mg już czułem
Biorę benzo ,wróciłem po
Latach ze względu na stres w pracy. 4/6
Mg dziennie. Druga paczka leci,póki co ,jest możliwość żeby zjechać do 2ki dziennie i mieć clear mind? Pomóżcie ludziska
Kochane
Zjechanie do 2ki powinno wyraźnie poprawić jasność myślenia, ale wszystko zależy od osoby. Objawy odstawienne mogą maskować tą poprawę. Najlepiej schodzić z lekarzem. Ja, jak byłam w podobnej sytuacji to schodziłam powoli na rolkach i miałam wszystko rozpisane przez lekarza. Jak nie chcesz/nie masz jak z lekarzem, można zmniejszać dawkę o 0,5 mg lub 0,25 mg co 2 lub 1 tydzień, w zależności od tego, jak reagujesz i jak długo klonazepam był przyjmowany.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.