nie wiem czy warto iść do prywatnego psychola czy szkoda nerwów?
a czy była jakaś nowelizacja ustawy?
no nie była, więc zmian brak.
elo, wyzerowalem klona alprą (do 2mg klona dziennie od prawie 2 lat), przedstawiam schemat:1 dzien 4mg alpry, drugi 3mg, trzeci 2mg, czwarty 1mg, piaty 0.5 mg, szósty zero, siódmy zero, da się?
da się.
pzdr.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Klonazepam wywiera działanie nasenne już raczej w dawce wysokiej. Bierzesz bardzo wysoką dawkę i stąd reakcje paradoksalne.
Pamiętaj, że klon działa ponad 30h z tego co pamiętam. Po całej dobie ciągle część dawki masz we krwi, a więc zachodzi zjawisko kumulacji.
Ja klona dzieliłem na 4 zgodnie z podziałka i 0.25 mg już czułem
Biorę benzo ,wróciłem po
Latach ze względu na stres w pracy. 4/6
Mg dziennie. Druga paczka leci,póki co ,jest możliwość żeby zjechać do 2ki dziennie i mieć clear mind? Pomóżcie ludziska
Kochane
Zjechanie do 2ki powinno wyraźnie poprawić jasność myślenia, ale wszystko zależy od osoby. Objawy odstawienne mogą maskować tą poprawę. Najlepiej schodzić z lekarzem. Ja, jak byłam w podobnej sytuacji to schodziłam powoli na rolkach i miałam wszystko rozpisane przez lekarza. Jak nie chcesz/nie masz jak z lekarzem, można zmniejszać dawkę o 0,5 mg lub 0,25 mg co 2 lub 1 tydzień, w zależności od tego, jak reagujesz i jak długo klonazepam był przyjmowany.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.