nie wiem czy warto iść do prywatnego psychola czy szkoda nerwów?
a czy była jakaś nowelizacja ustawy?
no nie była, więc zmian brak.
elo, wyzerowalem klona alprą (do 2mg klona dziennie od prawie 2 lat), przedstawiam schemat:1 dzien 4mg alpry, drugi 3mg, trzeci 2mg, czwarty 1mg, piaty 0.5 mg, szósty zero, siódmy zero, da się?
da się.
pzdr.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Klonazepam wywiera działanie nasenne już raczej w dawce wysokiej. Bierzesz bardzo wysoką dawkę i stąd reakcje paradoksalne.
Pamiętaj, że klon działa ponad 30h z tego co pamiętam. Po całej dobie ciągle część dawki masz we krwi, a więc zachodzi zjawisko kumulacji.
Ja klona dzieliłem na 4 zgodnie z podziałka i 0.25 mg już czułem
Biorę benzo ,wróciłem po
Latach ze względu na stres w pracy. 4/6
Mg dziennie. Druga paczka leci,póki co ,jest możliwość żeby zjechać do 2ki dziennie i mieć clear mind? Pomóżcie ludziska
Kochane
Zjechanie do 2ki powinno wyraźnie poprawić jasność myślenia, ale wszystko zależy od osoby. Objawy odstawienne mogą maskować tą poprawę. Najlepiej schodzić z lekarzem. Ja, jak byłam w podobnej sytuacji to schodziłam powoli na rolkach i miałam wszystko rozpisane przez lekarza. Jak nie chcesz/nie masz jak z lekarzem, można zmniejszać dawkę o 0,5 mg lub 0,25 mg co 2 lub 1 tydzień, w zależności od tego, jak reagujesz i jak długo klonazepam był przyjmowany.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.