Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3234 / 549 / 0
Ja biore bo SSRI mi nie pomagaja na lęki i nerwobóle, mam oczywiście zapas lekow zastepczych zeby wyzerowac klona ale sam nie wiem czy bedzie to w pelni mozliwe bo on po prostu dziala :3

Ja z benzo mialem duzo do czynienia, ciezko mi sie wypowiadac o piekle gdy cpalem te krotko dzialajace dlugi i duzo, bylo ciezko ale problem okazał sie glebszy psychicznie, mysle ze zejdziesz z tego w miare lagodnie bo z takiej dawki bardzo szybko bedzie przerzucic sie na diazepam, i tak z pol roku obcinac powinno byc znosnie.

Ale problem nie okazuje sie w samym zejściu tylko wielce wysokim prawdopodobieństwie ze predzej wrocisz i jeszcze dopieczesz dawki.
Jak odlecisz w ten benzodiazepinowy high to jestes stracony, czeka Cie prawdziwe piekło za zycia.

Ja biore bo i tak czuje sie martwym czlowiekiem, ale moze sie kiedys cos odmieni, wiec nie doprowadzam sie do cpunskiej patologii, ale tak nadal jestem chory można powiedziec tylko dostalem tyle razy „w morde” ze pilnuje zeby byc wysokofunkcjonujacym nade wszystko.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 21 / 1 / 0
Mam dokładnie tak samo a uboki ciągną się bardzo długo i w którymś miesiącu człowiek sie po prostu poddaje i wraca chyba potrzeba wiekszego samo zaparcia, cel i realizacja
  • 3234 / 549 / 0
W zasadzie to wystarczy tylko wiecej zdrowia, jesli nuda czy brak celu jest dla Ciebie wystarczającym powodem toś stracony, ale po kazdym wybiciu zębów mozna sie odbic od dna tylko nie kazdy to wytrzyma.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 21 / 1 / 0
Zależy też jaki kto ma tryb życia na bezrobociu mozna sobie lezeć w łóżku i przechodzić normalnie odstawke inaczej wytuacja wygląda jak trzeba pracować i jest masa obowiązków, które trzeba realizować
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.