Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 135 / 9 / 0
Nieee, to ma być jednodniowe, wieczorowe tripowanie. Zapoznanie się z substancją o której słyszało się wiele dobrego, m in., o właściwościach antydepresyjnych.
  • 3571 / 581 / 1
25 maja 2025odbytniczy1991 pisze:
Zamienił ktoś z Was z sukcesem SSRI lub inne antydepresanty na różne dolegliwości psychiczne na okazjonalne branie ketaminy i czy to lepsza alternatywa bo raz spróbowałem małej dawki kety i dawno nie miałem następnie tak świetnego tygodnia . Ponad to zniwelowało chęć sięgania po stimy.
Ej to fantastyczna informacja, będę musiał to wypróbować, jest nadzieja! Cudownie!
Nie mogę się doczekać.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 787 / 445 / 0
25 maja 2025ListyDoMDMA pisze:
W Poznaniu po tyle chodzi
Jestem z Poznania z ktoś cię ostro robi w chuja, albo nie będę mówił innych powodów.
1 -100
5 -250-300
  • 787 / 445 / 0
ketamina jest niesamowita bo sama pokazuje kiedy przestać.
Jest taki moment w jej używaniu, że całkowicie zatraca w pewnym momencie to uczucie 'kurwa, niech się ma dziać to co ma się dziać' a mianowicie dokładniej chodzi mi o to, że wpadając w ciąg staje się przewidywalna i nie zaskakuje. To jest dobry punkt odniesienia, żeby przestać. W jej używaniu zawsze liczy się dla mnie także intencja, nadużywając naturalnie ją zatracam dążąc tylko do mechanicznej intoksykacji.
Uważam, że wpadanei w ciągi to po prostu strata materiału i szkodzenie sobie, bo wiadomo, że lekarstwo wraz z dawką może stać się trucizną. Uważam, że tak się dzieje w przypadku ket.
Ot, taka mała refleksja po ostatnim ciągu na esketaminie.
Btw. zauważyłem też że na r można podtrzymywać efekt dłużej i manipulować ciągiem w sposób bardziej efektywny. Nie wiem od czego to zależy. Ale to tylko moja polemika, żaden naukowy dyskurs.
  • 493 / 144 / 0
Mi się ciągi akurat nie zdarzały, ale przy dorzutkach też jest taki moment, że mam dość i nie mam ochoty na więcej. Z drugiej strony zazwyczaj na co najmniej jedną dorzutkę ochota jest, a dziś wstałem wcześniej niż nieraz chodzę spać i zrobiłem sobie tripa. Po przyjęciu kety od razu udałem się do łazienki i wziąłem kąpiel. Po około godzinie wyszedłem z łazienki i nie miałem ochoty na więcej. No i teraz można zająć się innymi rzeczami jakie mam na dzisiaj do zrobienia w ciągu dnia.
  • 503 / 15 / 0
Czy ketamina w igłach to zawsze izomer R a cukier Izomer S?
Czy moze byc rownie dobrze to i to może być recemat i po samej formie cukier/igły nie mozna stwierdzić?

Za kazdym razem z igłach wydawał mi sie sort mniej psychodeliczny co wskazywaloby bardziej na izomer R, teraz idzie do mnie sort w igłach i pewnie też Rka.
Ile wiecej arketaminy potrzeba do k-hole I.M w stosunku do esketaminy?

PS. 0.5mg-1mg alprazolamu w ciągu dnia w tle odsunie od khole? musiałbym nie brać benzo w ten dzień?? niestety w ciągu jestem heh:)
  • 787 / 445 / 0
Nie, nie zawsze. Ostatnio miałem Izomer S w igłach, ale były jakby mniejsze.
Nie odsunie.
To zależy, sprawa indywidualna. Mi sniff 120mg zawsze da khola bez tolerancji. Możesz też dociągać co 20 minut mniejsze dawki i też powinieneś trafić.
  • 3571 / 581 / 1
Jak dla mnie ket działa za krótko i za słabo.
Musiałbym załadować 200 żeby było wyraźnie. Niestety ciężko to zmieścić w klamkę.
Porcje typu 120 na raz to jak na moje odpowiednik 600 DXM zamknięte czasowo w dwóch, Max trzech piosenkach.
Rzecz fajna po kTonach szczególnie że nie ciśnie na dorzutki.
Wolałem jednak 900 DXM.
Co prawda minusem był czas działania bo nie szło się położyć spać szybciej niż po 8 godzinach – chodzi aco.

Po kecie wstałem po 20 min i już jestem trzeźwy.
Zrobiłem 2G w dwa dni.
I tylko raz udało mi się zrobić tak że była pragęba, 1/3 robo walking nawet wzrok mi się nie rozjechał.
Żadnego efektu antydepresyjnego na następny dzień.
Ja bym to widział tylko we wlewie albo jakieś pompie infuzyjnej.

Ale każdemu polecam spróbować :)
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 503 / 15 / 0
Jaki jest sposob na przerwanie/zbicie tych side effectow jak już jest po mocnym tripie, juz da sie chodzi ale jeszcze w głowie sie kręci, mózg jakby odlaczony i jeszcze nieco trudno przez to do ludzi wyjść?
  • 3177 / 889 / 5
Poczekaj 15 minut.
@Retrowirus
Przy podaniu domięśniowym 50min "z zegarkiem w ręku" bardzo mocnego działania. Przy sniffie trwa to dłużej ale słabiej.
200mg i po 20min trzeźwy? Brzmi jak chujowa keta szczerze mówiąc. Albo tolerancja + jakieś dragi/leki, które osłabiają działanie.
Chciałem też dopisać, że 200mg kety w nos to żaden problem ale przecież każdy ma inne możliwości (mimo że ja do jakichś gigantów nozdrzynowych nie należę).
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.