Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 368 / 109 / 0
10 maja 2025Retrowirus pisze:
Ile teraz keta kosztuje?
U mnie w mieście właśnie 300 jest za gram. Aczkolwiek ja mam kontakt na jakiś bliżej nieokreślony dysocjant za 250zł, nie jestem pewien czy keta czy coś innego.
"Life pain always sexy"
  • 735 / 436 / 0
300 za gram? To gdzie ty mieszkasz, w Katarze? Ja kupuje piątkę esketaminy za 250zł kolego.
  • 368 / 109 / 0
W Poznaniu po tyle chodzi
"Life pain always sexy"
  • 1286 / 326 / 12
wtf ja kiedyś w UK za £20 dostałem wora 1.7g na wadze a za 10 funa więcej 2.5g podobno lepszej %-D

nwm jak w polszy ale sto zotych za sztukę to za chuja bym nie dał
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 463 / 44 / 0
Zamienił ktoś z Was z sukcesem SSRI lub inne antydepresanty na różne dolegliwości psychiczne na okazjonalne branie ketaminy i czy to lepsza alternatywa bo raz spróbowałem małej dawki kety i dawno nie miałem następnie tak świetnego tygodnia . Ponad to zniwelowało chęć sięgania po stimy.
  • 134 / 9 / 0
@Czoug
Chodzi o to, że to będzie pierwszy raz z ketaminą i jeśli było by nieprzyjemnie to jakieś przerwanie lub zniwelowanie fazy.

Btw. jakie dawki polecacie na pierwszy raz/ Wiem, że to już się pojawiało, ale może jakieś świeże spojrzenie?
  • 247 / 52 / 0
To zależy jaką masz konkretnie ketamine izomer R czy S albo mieszankę.
Dawki tak od 80 mg do 120 będą git i nie musisz się obawiać faza jest bardzo przyjemna łóżko muzyka na słuchawkach i wpadasz w dziurę.
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 1286 / 326 / 12
absolutnie odradzam ~100mg na pierwszy raz jeżeli ma być fajnie a nie łooookurwajapierdolecojestblblblbl
wczorajymka pisze:
@Czoug
Chodzi o to, że to będzie pierwszy raz z ketaminą i jeśli było by nieprzyjemnie to jakieś przerwanie lub zniwelowanie fazy.

Btw. jakie dawki polecacie na pierwszy raz/ Wiem, że to już się pojawiało, ale może jakieś świeże spojrzenie?
jeżeli nie przesadzisz to nie będzie to nieprzyjemne a wręcz zdumiewająco ciekawe, przede wszystkim nie rób kresek wielkości fety czy mefedronu tylko tzw pazurki i odczekaj kilkanaście minut zanim się rozkręci, nie dorzucaj pochopnie bo może być lekkie zdziwko

ano i odradzam walenia w terenie bez ogarniętych ludzi - ja właśnie pierwszy raz zajebałem spory kopczyk z klucza to po parunastu minutach po odprowadzeniu ziomka na pociąg zupełnie straciłem orientację na zasadzie w jakim ja mieście w ogóle jestem i czy to na pewno jest ziemia %-D
  • 134 / 9 / 0
100 mg... O kurwa... Też słyszałem żeby zaczynać od mniejszych dawek, rzędu 30-60 mg...
  • 1286 / 326 / 12
no tak jest najlepiej ale warto wiedzieć, że tolerancja skacze zaskakująco szybko jeśli wali sie bez opamiętania - u mnie po niespełna tygodniowym ciągu gdzie pękło 7 gramów ostatnią dawką było po prostu wszystko to co się ostało na talerzu (no bylo tego sporo nwm z jakieś 300-350mg? %-D ) bo juz nie chciałem się męczyć a innego racjonalnego sposobu nie wymyśliłem no i cóż… wygięło mi mózg niesamowicie ale ciężko powiedzieć żeby to było równie spektakularne jak przy pierwszych razach
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Badania: Najczęściej używanym narkotykiem w Macedonii jest marihuana

Respondenci palą jointa, aby zmniejszyć stres i się zrelaksować.