4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4908 / 833 / 0
Ja po tym mefie zero eufori mialem . Dziwna faza.

Prosze o scalenie . Byc może mam coś z serotoniną spaprane .
Faza była taka , że zamiast miłosci był wkurw a pozniej i strucie .
Fajnie stynuluje , podnosi libido ale działanie określił bym jako dysforyczne .
Pierwsze razy z klefem, bo od niego zaczynałem byly lepsze biz ten mef po pol roku absty od substancji działajacych na serotonine . To wiadoma sprawa . Jednak naczytalem sie roznych opowieści . Że mefedron rozpierdala , ze kazda kreska kopie ., Ze działa MDMA z koksem

Dobrze że sprawdziłem ten mit .
To działa bardziej jak trutka . Trutka na mszyce .
Jeszcze 3 mmc musze sprobowac.

Lepiej juz MDMA z amfą walnac.

scalono /Mx
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 209 / 46 / 0
Trutka na szczury
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 614 / 142 / 0
Też próbowałem mefedronu jednak był on mocno zanieczyszczony, więc prawdopodobnie dlatego. Ale nie porwał mnie. Poprzednie co używałem to miesiąc wcześniej 3cmc. 4cmc to używałem raz w życiu i to było kilka lat wstecz.
Działanie mnie nie porwało. I choć było to z 2 lata temu to nie czuję potrzeby powtarzać.
  • 109 / 20 / 0
Siema, szybkie pytanie... Czy (i jeśli tak, to jak) da się organoleptycznie (również w działaniu) odróżnić mefedron od klefedronu, zakładając że obie substancje mamy w sproszkowanej formie? Mam swoje typy, ale nie chcę nic sugerować.
:liść:Wchodź na dach, łap promienie słońca, z tej perspektywy inaczej ziemia wygląda... :liść:
  • 149 / 51 / 2
@raptureseeker tylko przez różnice w działaniu. przez zanieczyszczenia cały plan może isc psu w dupe. zresztą działanie obu specyfików jest bardzo podobne więc będzie cieżko. tylko ostro zaprawiony w boju wojownik mogłby to odróżnić.
11:39 Ricsson [257]: w ogole
11:39 Ricsson [257]: uwierzylem w boga, w cuda
11:39 Ricsson [257]: mialem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: wypilem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson [257]: mam 3 piwa
  • 107 / 33 / 0
@raptureseeker @Devixo Da się je odróżnić w sproszkowanej formie, to różne substancje. mefedron ma zwykle bardziej "naturalny" zapach, w sensie przypomina kocie siki, skarpety albo coś w tym rodzaju. Chlory mają chemiczny, chlorowy (xd) zapach. Jak nie czuć od razu zapachu to rozwal kryształy i wtedy powinien być.

mefedron nie masakruje tak nosa jak klefedrony i nie ma tego odrzucającego smaku/zapachu chemicznego po zaaplikowaniu. Także sama forma kryształów jest inna, najlepiej popatrzeć na necie, chociaż przez zanieczyszczenia jak wyżej było wspomniane może nie być łatwo. No i jeszcze cmc ma o wiele twardsze kryształy do kruszenia, a mmc się rozwala od razu, tylko może jedynie trójki, nie pamiętam jak z innymi.
  • 201 / 62 / 0
Z moich relatywnie skromnych doswiadczen, to bym postawil teze ze charakterystyczne dla 4cmc jest to drastyczne wybicie serotoniny na poczatku dzialania. Jak zaraz po strzale zalaczy sie sennosc (zieeew), a dopiero pozniej dzialanie stymulujace, to nawet w miare zgadlem. Z tym ze jestem pewien, ze mefedron sensu stricte to chuja widzialem na oczy, wiec porownania nie mam.
  • 1875 / 416 / 4
bo w przeciwieństwie do 4CMC w mefedronie poczujesz jeszcze dopaminę, i dlatego ten szatan jest taki zdradliwy. Uruchamia po prostu w głowie "wszystkie Twoje ulubione receptory" w odpowiednich proporcjach.
W zależności od dawki, albo po tym zaśniesz, albo się upier...lisz jak świnia, albo będziesz bzykał panne ( albo rękę ) do końca wora... każdy ( wjebany w nałóg ) ma właśnie problem z tym wszystkim.

Jak jeszcze dorwiesz towar po dobrej syntezie, to uboków będzie tyle co nic ( przynajmniej tych subiektywnych ), zero poparzeń nosa czy gardłą ( w przeciwieństwie do rodziny CMC ), są jeszcze plusy i minusy ale to już zależy ile tarabanisz tego na posiedzeniu i skąd to ogarnąłeś.

Działanie mefa jest specyficzne, go się za to kocha i nienawidzi zarazem. Raczej o imitację ( analog ) ciężko, nawet mixy CMC raczej nie oddadzą tego spektrum działania, zwł biorąc pod uwagę uboki.

pozdr.
DXM
  • 28 / 1 / 0
Poruszany temat pewnie wiele razy, ale czy prawdą jest znikoma ilość mefa na ulicy? Kiedyś ta teoria miała ręce i nogi ponieważ legalny był np klefedron, ale dziś kiedy wszystko od dawna jest zakazane po co mieli by produkować gorsze odpowiedniki?
  • 614 / 142 / 0
Bo nie wydasz 90-100zł za gieta mefedronu.

Ty myślisz od swojej strony, konsumpcyjnej. Tutaj trzeba pomyśleć jako właściel, escobar przybytku.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zaskakujące odkrycie w kierownicy do gier. Celnicy znaleźli blisko 2800 tabletek oksykodonu

Śląska Krajowa Administracja Skarbowa (KAS) stale kontroluje przesyłki w Katowice Airport i lokalnych sortowniach paczek. W ostatnim czasie Śląski Urząd Celno-Skarbowy w Katowicach (ŚUCS) przejął oksykodon. Służbę Celno-Skarbową wspomagał Kodi, psi funkcjonariusz specjalizujący się w wykrywaniu substancji odurzających.

Wsiadła do auta i bez słowa dała kierowcy woreczki z marihuaną. To był policjant

Policjanci dostali informację o 33-letniej mieszkance Rzeszowa, która miała handlować narkotykami. Gdy nieumundurowani funkcjonariusze podjechali nieoznakowanym samochodem przed jeden z bloków, by to sprawdzić, kobieta wyszła, wsiadła do ich auta i - bez żadnej rozmowy - wręczyła siedzącemu za kierownicą policjantowi dwa woreczki z marihuaną. Narkotyki znaleziono też w jej mieszkaniu.

Warszawa: celnicy udaremnili przemyt 49 kg khatu, rośliny o właściwościach odurzających

Na warszawskim lotnisku Chopina celnicy udaremnili przemyt 49 kg khatu, rośliny o właściwościach odurzających. Ukryta była w dwóch walizkach 21-letniej kobiety.