Dodam jeszcze, że choć oczywiście bieda-ketonów nikomu nie polecam, to już o wiele lepiej jest, żeby ktoś spróbował tego jebanego mefedronu niż brać jakiś "kryształ mat szkło euforyczno-speedujący" z telegrama za 50-70 zł bo chuj wie co dostanie i nie wiadomo jak sobie zaszkodzi. Kryształy z komponentą serotoninową szybko przestają działać i się nudzą z reguły. Jak ktoś będzie wąchać jakieś chuj-wie-co typowo dopaminowo-noradrenalinowe, to prędzej zacznie łapać psychozy, zwiększać dawki i gonić smoka. Oczywiście 100x lepiej jest zainwestować w zdrowie i bawić się w entaktogeny raz na 30-90 dni, jedna taka bania da więcej radości niż miesiąc wąchania gówna codziennie...
Prosze o scalenie . Byc może mam coś z serotoniną spaprane .
Faza była taka , że zamiast miłosci był wkurw a pozniej i strucie .
Fajnie stynuluje , podnosi libido ale działanie określił bym jako dysforyczne .
Pierwsze razy z klefem, bo od niego zaczynałem byly lepsze biz ten mef po pol roku absty od substancji działajacych na serotonine . To wiadoma sprawa . Jednak naczytalem sie roznych opowieści . Że mefedron rozpierdala , ze kazda kreska kopie ., Ze działa MDMA z koksem
Dobrze że sprawdziłem ten mit .
To działa bardziej jak trutka . Trutka na mszyce .
Jeszcze 3 mmc musze sprobowac.
Lepiej juz MDMA z amfą walnac.
scalono /Mx
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
It's not going to be fun.
Działanie mnie nie porwało. I choć było to z 2 lata temu to nie czuję potrzeby powtarzać.
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
mefedron nie masakruje tak nosa jak klefedrony i nie ma tego odrzucającego smaku/zapachu chemicznego po zaaplikowaniu. Także sama forma kryształów jest inna, najlepiej popatrzeć na necie, chociaż przez zanieczyszczenia jak wyżej było wspomniane może nie być łatwo. No i jeszcze cmc ma o wiele twardsze kryształy do kruszenia, a mmc się rozwala od razu, tylko może jedynie trójki, nie pamiętam jak z innymi.
W zależności od dawki, albo po tym zaśniesz, albo się upier...lisz jak świnia, albo będziesz bzykał panne ( albo rękę ) do końca wora... każdy ( wjebany w nałóg ) ma właśnie problem z tym wszystkim.
Jak jeszcze dorwiesz towar po dobrej syntezie, to uboków będzie tyle co nic ( przynajmniej tych subiektywnych ), zero poparzeń nosa czy gardłą ( w przeciwieństwie do rodziny CMC ), są jeszcze plusy i minusy ale to już zależy ile tarabanisz tego na posiedzeniu i skąd to ogarnąłeś.
Działanie mefa jest specyficzne, go się za to kocha i nienawidzi zarazem. Raczej o imitację ( analog ) ciężko, nawet mixy CMC raczej nie oddadzą tego spektrum działania, zwł biorąc pod uwagę uboki.
pozdr.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.