28 lipca 2024pomasujplecki pisze:Pomyliłeś z aired. Ona żyje i pewnie ma się dobrze.26 lipca 2024Retrowirus pisze: W3ired miała taką kostuszą wróżkę w avatarze?
A co do deda w3ird po kodeinę to bardzo ogromny pech, nie dość że bieda opio to jeszcze drogie zmieszane z środkami niszczącymi układ pokarmowy. Niedrogi dostęp do czystej morfiny dłużej by utrzymała ja przy życiu jakkolwiek kontrowersyjnie to brzmi. Ale długość życia i tak długa by nie była. Chociaż przykładowo taki Michael dzekson potrafił i z 20 lat nakurwiac dobre apteczny towar. W ciągu ostatnich swoich dni przed trasa koncertowa próbował odstawić żeby trochę lepiej pozapierdalac na próbach i najpewniej właśnie to go wykończyło jak sobie chciał grzmotnac w kable tyle co zawsze.
Weird pęknął wrzód. Przykre ciekawe czemu nie reagowała na problemy chyba że bezobjawowo ten wrzód się pojawił i go nie czuła. Ona waliła thiocodin w dodatku w dużch ilościch. Ja też czasami jak waliłem kodę (miałem okres, po rzuceniu alkoholu ale max 1 paczka szła zawsze) to pomimo, że małe ilości krótko i rzadko to już mi weszły lęki, bo mam z tyłu głowy W3ird właśnie, którą pamiętam. Ona chyba waliła spore dawki pewnie mixowała z innymi rzeczami. Szkoda, tym bardziej jeżeli to ta dama z tiktoka. Gdyby nie historia W3ird i kamela, pewnie walił bym kodę normalnie bo łatwy dostęp i nawet 150 klepie na kilka h. Ale jebać, to w końcu opiat.
@pomasujplecki każdy opiat wyniszcza organizm, jeżeli się go nadużywa. Nie ważne czy thiocodin czy czysta morfina- nadużywanie mega szkodzi najważniejszym organom a w szczgólności sercu i trzustce. Każdy opiat jest bardzo groźny.
scalono - łysy
13 sierpnia 2024WujekMorda pisze: Chciałem poinformować że wczoraj o 9:00tej rano odeszła od nas Ania @ Ratnehap bylem z Ania swego czasu bardzo blisko. Prosiła mnie kiedyś pół żartem poł serio zebym konieczine ją wspomniał na hyperrealu jak jej się nie uda z życiem z życiem. ..... co teraz z wielką przykrością czynie.
Najprawdopodobniej nastąpiło przedawkowanie morfiny i psychotropów
edytuj posty, a nie pisz dwa pod rząd, ładnie proszę - łysy
Nie pisał ale dużo czytał.
Poznaliśmy się w psychuszce jak dosiadłem się do stołu z hajpowym kubkiem.
Bardzo go polubiłem, miał bardzo dużą hajpową wiedzę.
24 lata.
Przyczyna : nieświadoma przedawkowanie modulatorów gaba i alkoholu.
Kolejny kumpel do mojej dead friend listy.
Sam zostałem odratowany w karetce - wedle papierów miałem zatrzymanie oddechu i akcji serca po tym, jak, kompletnie nie pamiętając, poszedłem do galerii handlowej (na szczęście) i zacząłem garściami ładować różne benzodiazepiny, Pregabalinę, Doretę (75 mg Tramalu+525 paracetamolu), Thiocodiny i zapijałem to piwem za piwem.
Jak mnie odratowali to doszło do mnie jakie życie jest kruche. I że można się zabić wcale nie planując tego.
Pewnie część osób, która przedawkowała była w podobnej sytuacji, tylko pomoc nie nadeszła na czas.
Wtedy zdecydowałem się skończyć z niekontrolowanymi fazami na benzo i opio, dzięki Hyperrealowi w ogóle dowiedziałem się o programie buprenorfinowym - i od tego momentu moje życie zmieniło się diametralnie. Nauczyłem się żyć z nałogiem w sposób, który umożliwia funkcjonowanie w społeczeństwie. Co ciekawe, terapeutka wspomniała, że o ile kobiety rzadziej wpadają w nałogi typu narkomania czy alkoholizm, to wyciągnięcie ich z tego bagna jest znacznie trudniejsze, niż typowego mężczyzny. Ciekawe spostrzeżenie.
Hyperreal spełnia swoją misję. Ale ostatecznie to zależy od danej osoby czy wyciągnie rękę po pomoc.
"Rutyna to rzecz zgubna "
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
CBŚP i NCA w walce z syntetycznymi opioidami – współpraca w ramach EMPACT
W Birmingham odbyło się kluczowe spotkanie platformy EMPACT NPS/Narkotyki Syntetyczne, które zgromadziło przedstawicieli CBŚP, brytyjskiej NCA i innych kluczowych partnerów. W jego trakcie omówiono strategie zwalczania zagrożeń związanych z syntetycznymi opioidami, a współpraca przyniosła wymierne rezultaty.
Polacy mieli w Islandii plantację marihuany. Ich proces odbędzie się w Łodzi. Jakie są kulisy?
Po wpadce trafili do Polski. Ich proces odbędzie się w Łodzi. Jakie są kulisy tego procederu?
U naszych sąsiadów receptę na medyczną marihuanę wystawi już każdy lekarz rodzinny
Lekarze rodzinni będą mogli przepisywać medyczną marihuanę na przewlekłe bóle od kwietnia. Rzecz dotyczy liberalizacji przepisów w Czechach. Pacjenci będą mogli otrzymać zapas leku na okres do trzech miesięcy w ramach jednej recepty.