28 lipca 2024pomasujplecki pisze:Pomyliłeś z aired. Ona żyje i pewnie ma się dobrze.26 lipca 2024Retrowirus pisze: W3ired miała taką kostuszą wróżkę w avatarze?
A co do deda w3ird po kodeinę to bardzo ogromny pech, nie dość że bieda opio to jeszcze drogie zmieszane z środkami niszczącymi układ pokarmowy. Niedrogi dostęp do czystej morfiny dłużej by utrzymała ja przy życiu jakkolwiek kontrowersyjnie to brzmi. Ale długość życia i tak długa by nie była. Chociaż przykładowo taki Michael dzekson potrafił i z 20 lat nakurwiac dobre apteczny towar. W ciągu ostatnich swoich dni przed trasa koncertowa próbował odstawić żeby trochę lepiej pozapierdalac na próbach i najpewniej właśnie to go wykończyło jak sobie chciał grzmotnac w kable tyle co zawsze.
Weird pęknął wrzód. Przykre ciekawe czemu nie reagowała na problemy chyba że bezobjawowo ten wrzód się pojawił i go nie czuła. Ona waliła thiocodin w dodatku w dużch ilościch. Ja też czasami jak waliłem kodę (miałem okres, po rzuceniu alkoholu ale max 1 paczka szła zawsze) to pomimo, że małe ilości krótko i rzadko to już mi weszły lęki, bo mam z tyłu głowy W3ird właśnie, którą pamiętam. Ona chyba waliła spore dawki pewnie mixowała z innymi rzeczami. Szkoda, tym bardziej jeżeli to ta dama z tiktoka. Gdyby nie historia W3ird i kamela, pewnie walił bym kodę normalnie bo łatwy dostęp i nawet 150 klepie na kilka h. Ale jebać, to w końcu opiat.
@pomasujplecki każdy opiat wyniszcza organizm, jeżeli się go nadużywa. Nie ważne czy thiocodin czy czysta morfina- nadużywanie mega szkodzi najważniejszym organom a w szczgólności sercu i trzustce. Każdy opiat jest bardzo groźny.
scalono - łysy
13 sierpnia 2024WujekMorda pisze: Chciałem poinformować że wczoraj o 9:00tej rano odeszła od nas Ania @ Ratnehap bylem z Ania swego czasu bardzo blisko. Prosiła mnie kiedyś pół żartem poł serio zebym konieczine ją wspomniał na hyperrealu jak jej się nie uda z życiem z życiem. ..... co teraz z wielką przykrością czynie.
Najprawdopodobniej nastąpiło przedawkowanie morfiny i psychotropów
edytuj posty, a nie pisz dwa pod rząd, ładnie proszę - łysy
Nie pisał ale dużo czytał.
Poznaliśmy się w psychuszce jak dosiadłem się do stołu z hajpowym kubkiem.
Bardzo go polubiłem, miał bardzo dużą hajpową wiedzę.
24 lata.
Przyczyna : nieświadoma przedawkowanie modulatorów gaba i alkoholu.
Kolejny kumpel do mojej dead friend listy.
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Co z polską załogą statku z narkotykami? „Sprawa się przedłuża”
Obywatele polscy wchodzący w skład załogi statku „Jawor”, na którym w brazylijskie służby zarekwirowały w porcie Itaqui w mieście Sao Luis pół tony kokainy, nie trafili do aresztu – informuje brazylijska stanowa policja federalna. Śledztwo jest jednak w toku i żadnego rozwiązania nie można jeszcze wykluczyć.
Oskarżony o posiadanie narkotyków przyszedł do sądu z narkotykami
Kilka gramów mefedronu miał przy sobie 28-latek, który brał udział w sądzie w Lublinie w rozprawie jako oskarżony o posiadanie narkotyków. Mężczyznę zatrzymali do kontroli policjanci, gdy ten wyszedł już z sądu. Zwrócili na niego uwagę, bo był im znany z wcześniejszej z działalności przestępczej. Gdy pojechali do jego miejsca zamieszkania, znaleźli jeszcze ponad kilogram marihuany i klefedronu.
Narkotyki na dowóz. Dilerzy zakopują towar
Narkobiznes kwitnie online. Przez komunikator można wybrać rodzaj i ilość narkotyku, a potem zamówić z dostawą do paczkomatu lub wskazać konkretną lokalizację, gdzie diler ma zakopać towar. Ta druga metoda w ostatnim czasie zyskuje na popularności. Krakowskie dzielnice są rozkopywane przez poszukiwaczy nielegalnych przesyłek.