28 lipca 2024pomasujplecki pisze:Pomyliłeś z aired. Ona żyje i pewnie ma się dobrze.26 lipca 2024Retrowirus pisze: W3ired miała taką kostuszą wróżkę w avatarze?
A co do deda w3ird po kodeinę to bardzo ogromny pech, nie dość że bieda opio to jeszcze drogie zmieszane z środkami niszczącymi układ pokarmowy. Niedrogi dostęp do czystej morfiny dłużej by utrzymała ja przy życiu jakkolwiek kontrowersyjnie to brzmi. Ale długość życia i tak długa by nie była. Chociaż przykładowo taki Michael dzekson potrafił i z 20 lat nakurwiac dobre apteczny towar. W ciągu ostatnich swoich dni przed trasa koncertowa próbował odstawić żeby trochę lepiej pozapierdalac na próbach i najpewniej właśnie to go wykończyło jak sobie chciał grzmotnac w kable tyle co zawsze.
Weird pęknął wrzód. Przykre ciekawe czemu nie reagowała na problemy chyba że bezobjawowo ten wrzód się pojawił i go nie czuła. Ona waliła thiocodin w dodatku w dużch ilościch. Ja też czasami jak waliłem kodę (miałem okres, po rzuceniu alkoholu ale max 1 paczka szła zawsze) to pomimo, że małe ilości krótko i rzadko to już mi weszły lęki, bo mam z tyłu głowy W3ird właśnie, którą pamiętam. Ona chyba waliła spore dawki pewnie mixowała z innymi rzeczami. Szkoda, tym bardziej jeżeli to ta dama z tiktoka. Gdyby nie historia W3ird i kamela, pewnie walił bym kodę normalnie bo łatwy dostęp i nawet 150 klepie na kilka h. Ale jebać, to w końcu opiat.
@pomasujplecki każdy opiat wyniszcza organizm, jeżeli się go nadużywa. Nie ważne czy thiocodin czy czysta morfina- nadużywanie mega szkodzi najważniejszym organom a w szczgólności sercu i trzustce. Każdy opiat jest bardzo groźny.
scalono - łysy
13 sierpnia 2024WujekMorda pisze: Chciałem poinformować że wczoraj o 9:00tej rano odeszła od nas Ania @ Ratnehap bylem z Ania swego czasu bardzo blisko. Prosiła mnie kiedyś pół żartem poł serio zebym konieczine ją wspomniał na hyperrealu jak jej się nie uda z życiem z życiem. ..... co teraz z wielką przykrością czynie.
Najprawdopodobniej nastąpiło przedawkowanie morfiny i psychotropów
edytuj posty, a nie pisz dwa pod rząd, ładnie proszę - łysy
Nie pisał ale dużo czytał.
Poznaliśmy się w psychuszce jak dosiadłem się do stołu z hajpowym kubkiem.
Bardzo go polubiłem, miał bardzo dużą hajpową wiedzę.
24 lata.
Przyczyna : nieświadoma przedawkowanie modulatorów gaba i alkoholu.
Kolejny kumpel do mojej dead friend listy.
Sam zostałem odratowany w karetce - wedle papierów miałem zatrzymanie oddechu i akcji serca po tym, jak, kompletnie nie pamiętając, poszedłem do galerii handlowej (na szczęście) i zacząłem garściami ładować różne benzodiazepiny, Pregabalinę, Doretę (75 mg Tramalu+525 paracetamolu), Thiocodiny i zapijałem to piwem za piwem.
Jak mnie odratowali to doszło do mnie jakie życie jest kruche. I że można się zabić wcale nie planując tego.
Pewnie część osób, która przedawkowała była w podobnej sytuacji, tylko pomoc nie nadeszła na czas.
Wtedy zdecydowałem się skończyć z niekontrolowanymi fazami na benzo i opio, dzięki Hyperrealowi w ogóle dowiedziałem się o programie buprenorfinowym - i od tego momentu moje życie zmieniło się diametralnie. Nauczyłem się żyć z nałogiem w sposób, który umożliwia funkcjonowanie w społeczeństwie. Co ciekawe, terapeutka wspomniała, że o ile kobiety rzadziej wpadają w nałogi typu narkomania czy alkoholizm, to wyciągnięcie ich z tego bagna jest znacznie trudniejsze, niż typowego mężczyzny. Ciekawe spostrzeżenie.
Hyperreal spełnia swoją misję. Ale ostatecznie to zależy od danej osoby czy wyciągnie rękę po pomoc.
"Rutyna to rzecz zgubna "
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Czy Kanadyjczycy używają marihuany w miejscu pracy? Znamy wyniki badania!
Czy legalna marihuana w miejscu pracy to codzienność w Kanadzie? Nowe badania ujawniają zaskakujące dane na temat pracowników. Dowiedz się więcej!
Koniec procesu farmaceuty z Okulickiego. "Zapamiętam tę nauczkę"
Kary pięciu lat pozbawienia wolności chce prokurator dla 45-letniego Wojciecha K., u którego w mieszkaniu przy ul. Okulickiego 22 lutego 2023 r. znaleziono zapalniki i chemikalia. Policja ewakuowała wówczas mieszkańców bloku. W piątek (10 stycznia) zamknięto przewód sądowy w tej sprawie, mowy końcowe wygłosili prokurator i obrońca.
Legalizacja marihuany a młodzież: Spadek użycia w 19 z 21 stanów USA
W ostatnich latach legalizacja marihuany dla dorosłych stała się tematem intensywnych debat społecznych i politycznych, zwłaszcza w Stanach Zjednoczonych. Zwolennicy podkreślają korzyści ekonomiczne oraz możliwość ograniczenia czarnego rynku, podczas gdy przeciwnicy obawiają się negatywnego wpływu na młodzież. Okazuje się jednak, że badania przeprowadzone w USA wyraźnie wskazują na niespodziewany efekt legalizacji – spadek użycia marihuany wśród nastolatków.