Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1786 / 300 / 0
28 lipca 2024pomasujplecki pisze:
26 lipca 2024Retrowirus pisze:
W3ired miała taką kostuszą wróżkę w avatarze?
Pomyliłeś z aired. Ona żyje i pewnie ma się dobrze.

A co do deda w3ird po kodeinę to bardzo ogromny pech, nie dość że bieda opio to jeszcze drogie zmieszane z środkami niszczącymi układ pokarmowy. Niedrogi dostęp do czystej morfiny dłużej by utrzymała ja przy życiu jakkolwiek kontrowersyjnie to brzmi. Ale długość życia i tak długa by nie była. Chociaż przykładowo taki Michael dzekson potrafił i z 20 lat nakurwiac dobre apteczny towar. W ciągu ostatnich swoich dni przed trasa koncertowa próbował odstawić żeby trochę lepiej pozapierdalac na próbach i najpewniej właśnie to go wykończyło jak sobie chciał grzmotnac w kable tyle co zawsze.
W3ird to ta z tiktoka jest co link powyżej? Dobra brałbym zdecydowanie SMASH-able.
Weird pęknął wrzód. Przykre ciekawe czemu nie reagowała na problemy chyba że bezobjawowo ten wrzód się pojawił i go nie czuła. Ona waliła thiocodin w dodatku w dużch ilościch. Ja też czasami jak waliłem kodę (miałem okres, po rzuceniu alkoholu ale max 1 paczka szła zawsze) to pomimo, że małe ilości krótko i rzadko to już mi weszły lęki, bo mam z tyłu głowy W3ird właśnie, którą pamiętam. Ona chyba waliła spore dawki pewnie mixowała z innymi rzeczami. Szkoda, tym bardziej jeżeli to ta dama z tiktoka. Gdyby nie historia W3ird i kamela, pewnie walił bym kodę normalnie bo łatwy dostęp i nawet 150 klepie na kilka h. Ale jebać, to w końcu opiat.

@pomasujplecki każdy opiat wyniszcza organizm, jeżeli się go nadużywa. Nie ważne czy thiocodin czy czysta morfina- nadużywanie mega szkodzi najważniejszym organom a w szczgólności sercu i trzustce. Każdy opiat jest bardzo groźny.

scalono - łysy

13 sierpnia 2024WujekMorda pisze:
Chciałem poinformować że wczoraj o 9:00tej rano odeszła od nas Ania @ Ratnehap bylem z Ania swego czasu bardzo blisko. Prosiła mnie kiedyś pół żartem poł serio zebym konieczine ją wspomniał na hyperrealu jak jej się nie uda z życiem z życiem. ..... co teraz z wielką przykrością czynie.
Najprawdopodobniej nastąpiło przedawkowanie morfiny i psychotropów
Kojarzyłem was jako parkę. Kondolencje, ale szkoda. Głupie te baby co w opiaty się wpierdzielają kobiety w szczególności płyną oporowo.

edytuj posty, a nie pisz dwa pod rząd, ładnie proszę - łysy
  • 5758 / 1174 / 43
W czwartek zaraz po wyjściu ze szpitala, tego dnia co ja, umarł dobry hajpowicz.
Nie pisał ale dużo czytał.
Poznaliśmy się w psychuszce jak dosiadłem się do stołu z hajpowym kubkiem.
Bardzo go polubiłem, miał bardzo dużą hajpową wiedzę.

24 lata.
Przyczyna : nieświadoma przedawkowanie modulatorów gaba i alkoholu.

Kolejny kumpel do mojej dead friend listy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1 / / 0
Wczoraj minęło 5 lat od śmierci użytkownika @zioloziolo :(
  • 240 / 81 / 0
Michał na zawsze w moim sercu :( Boli mimo upływu takiego czasu, nawet bardziej.
  • 60 / 23 / 0
Bardzo lubiłem twórczość Zioła i słuchać jego kawałków nie wiedząc, że jest userem hajpa a nawet kiedyś wszedłem w jakąś dyskusje z @zioloziolo i chwile porozmawialiśmy w jakimś wątku jak i na czacie tylko byłem przekonany wtedy że to jakiś random zrobił sobie taki nick po prostu. Dowiedziałem się że on to on dopiero po tym jak umarł...
  • 3 / / 11
Być może ktoś skąd kojarzy Jakuba Samarę. Nie żyje. Przedawkował speedball.
  • 451 / 134 / 0
Widziałem na FB posta o jego zgonie, wydaje mi się że coś go kojarzę, ale niezbyt dobrze szczerze mówiąc.
  • 1643 / 286 / 0
Są pewne sytuacje w życiu, że stoimy na rozstaju dróg.
Sam zostałem odratowany w karetce - wedle papierów miałem zatrzymanie oddechu i akcji serca po tym, jak, kompletnie nie pamiętając, poszedłem do galerii handlowej (na szczęście) i zacząłem garściami ładować różne benzodiazepiny, Pregabalinę, Doretę (75 mg Tramalu+525 paracetamolu), Thiocodiny i zapijałem to piwem za piwem.
Jak mnie odratowali to doszło do mnie jakie życie jest kruche. I że można się zabić wcale nie planując tego.
Pewnie część osób, która przedawkowała była w podobnej sytuacji, tylko pomoc nie nadeszła na czas.
Wtedy zdecydowałem się skończyć z niekontrolowanymi fazami na benzo i opio, dzięki Hyperrealowi w ogóle dowiedziałem się o programie buprenorfinowym - i od tego momentu moje życie zmieniło się diametralnie. Nauczyłem się żyć z nałogiem w sposób, który umożliwia funkcjonowanie w społeczeństwie. Co ciekawe, terapeutka wspomniała, że o ile kobiety rzadziej wpadają w nałogi typu narkomania czy alkoholizm, to wyciągnięcie ich z tego bagna jest znacznie trudniejsze, niż typowego mężczyzny. Ciekawe spostrzeżenie.

Hyperreal spełnia swoją misję. Ale ostatecznie to zależy od danej osoby czy wyciągnie rękę po pomoc.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 55 / 9 / 0
Wiecie moze co dzieje sie z @Xantiago?
she loves you again
  • 3420 / 565 / 1
Siedzi albo dalej się ukrywa
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy Kanadyjczycy używają marihuany w miejscu pracy? Znamy wyniki badania!

Czy legalna marihuana w miejscu pracy to codzienność w Kanadzie? Nowe badania ujawniają zaskakujące dane na temat pracowników. Dowiedz się więcej!

Koniec procesu farmaceuty z Okulickiego. "Zapamiętam tę nauczkę"

Kary pięciu lat pozbawienia wolności chce prokurator dla 45-letniego Wojciecha K., u którego w mieszkaniu przy ul. Okulickiego 22 lutego 2023 r. znaleziono zapalniki i chemikalia. Policja ewakuowała wówczas mieszkańców bloku. W piątek (10 stycznia) zamknięto przewód sądowy w tej sprawie, mowy końcowe wygłosili prokurator i obrońca.

Legalizacja marihuany a młodzież: Spadek użycia w 19 z 21 stanów USA

W ostatnich latach legalizacja marihuany dla dorosłych stała się tematem intensywnych debat społecznych i politycznych, zwłaszcza w Stanach Zjednoczonych. Zwolennicy podkreślają korzyści ekonomiczne oraz możliwość ograniczenia czarnego rynku, podczas gdy przeciwnicy obawiają się negatywnego wpływu na młodzież. Okazuje się jednak, że badania przeprowadzone w USA wyraźnie wskazują na niespodziewany efekt legalizacji – spadek użycia marihuany wśród nastolatków.