Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2394 / 654 / 0
12 lipca 2024WujekMorda pisze:
Jeśli się nie mylę to flualprazolam.

Dlatego napisalem "Jeśli się nie mylę" ;) Przepraszam za błąd ;)
  • 134 / 3 / 0
W sumie profil działania i "moc" to sprawa drugorzędna, oby uspokajało. Głównie zależy mi aby szybko wchodziło i nie za długo trzymało.
Fluoalpra szybko wchodzi, ale w moim przypadku mózg nie działa z 15 godzin hehe
A jak np Deschloroetizolam?
  • 2394 / 654 / 0
Moi drodzy czy taka podkładka z Online wizyty u Psychiatry który mi swego czasu przeprowadzał redukcję klona mogła by być podkładką zeby znowu benzo uzyskac ??? na jakiś receptomatach i stronkach podobnych ??
marcin.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1974 / 524 / 0
12 lipca 2024serotoninowy pisze:
Flubromazepam to są subtelne benzo.
Flubromazepam jest zajebisty i wcale nie taki subtelny, Klonazolam to nie jest ale ja po nim robiłem się taki aktywny, że aż miło. :świnia:
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 5801 / 1192 / 43
To nie są leki.
To zwykłe, silne narkotyki.

Nie każdy lek jest narkotykiem.
Nie każdy narkotyk jest lekiem, (prawie).
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 4925 / 859 / 0
@blokowiska666 no napisałem to na podstawie opisu i info jakie posiadałem bo sam nie miałem okazji flubromazepamu szamac :)
  • 1974 / 524 / 0
jak będziesz mieć okazję, próbuj, dla mnie i procenta best benzo ever, zakładając, że nie chodzi o jak najsilniejsze tylko najprzyjemniejsze/najbardziej funkcjonalne, taki np. był etizolam ale lajtowszy i krótko działający.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 248 / 84 / 0
Tak jak kolega wyżej napisał, alpra działa bardzo dobrze na lęki. U mnie też się sprawdza, żaden inny lek mi tak nie pomaga jeśli chodzi o stany lękowe.
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 140 / 11 / 0
@nieoszukujsiee @Kratos1
No ok a jak zdobyć benzo? Psychiatrzy pchają mi snri/ssri jak mówię o takich lękach, nic o benzo nie mówią.
  • 164 / 14 / 0
@SAIGRY no na pierwszej wizycie raczej nie wypiszą, wyucz sie wskazan do stosowania benzo z ulotki dostepnej w necie i nie wykazuj zadnych przeciwskazan, powiedz ze potrzebujesz czegos mocniejszego, masz stany lękowe, boisz sie ludzi ze nawet do sklepu nie pojdziesz itp, popros o afobam albo alprox bo np “kolega co ma tak samo bierze to i czuje sie dobrze”, nie uzywaj u psychiatry słów xanax czy alprazolam i powinien na trzeciej czy późniejszej wizycie normalnie wypisac, dawki tez szybko zwiekszaja jak mowisz ze potrzebujesz stosowac to doraznie zeby zyc normalnie a male nie dzialaja. Ciezko tylko pozniej z tego zejsc a duze dawki ryją banie na dlugo po odstawieniu takze jak nie jadles jeszcze benzo to zastanów się dwa razy czy serio tego chcesz. No i nie wygladaj na wizycie jak dresiarz czy alternatywka, chyba nie musze tłumaczyć dlaczego xD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?